Panasonic: a 4K Ultra HD és az OLED technológiában a jövő

1. Oldal

A Panasonic megerősítette, hogy beszünteti a plazma TV-k gyártását, de 2014 márciusa után is támogatást nyújt ezekhez a készülékekhez, és minden erőforrást a 4K Ultra HD és az OLED technológiák fejlesztésére fordít.

Most, hogy a Panasonic 2013 decemberével beszünteti a plazma TV-k gyártását, TV stratégiáját a jövőben a 4K Ultra HD és az OLED technológiákra építi. Minden erőforrást ezek kutatás-fejlesztésére és gyártására koncentrálva a cég célja nem is lehet más, minthogy a síkpaneles TV-k gyártásában szerzett tapasztalataikat felhasználva továbbra is az iparág élvonalába tartozó TV-ket állítson elő lenyűgöző formatervvel, felhasználóbarát Smart TV funkciókkal, és kiváló képminőséggel.

Panasonic_TX-L65WT600E.jpg
A Panasonic a szeptemberi berlini IFA 2013 kiállításon mutatta be első 4K Ultra HD TV-jét, a 165 cm képátlójú TX-L65WT600E-t, ami már HDMI 2.0 bemenettel is rendelkezik a magasabb képfrissítésű 4K tartalmak fogadására.

Ugyancsak Berlinben egy külön bemutatóteremben volt látható a Panasonic 4K OLED TV prototípusa, aminek panelje nyomtatási eljárással készül és állítólag jól halad a tömeggyártási technológiája fejlesztése.

A Panasonic a plazma TV-k gyártásának és 2014 március vége utáni forgalmazásának beszüntetése ellenére továbbra is minden felmerülő garanciális és szerviztámogatást megad összes világszerte eladott plazma TV-jének.

Kapcsolódó linkek:

Panasonic: 2013 decemberében leáll a plazma TV gyártás
Panasonic: 4K OLED TV még ebben az évben?
IFA 2013: itt a Panasonic WT600 4K TV HDMI 2.0-val

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .