LG: továbbra is maradnak a kínálatban a plazma TV-k

1. Oldal

Miután a Panasonic bejelentette, hogy befejezi a plazma TV-k gyártását, az LG sietett megerősíteni, hogy náluk továbbra is a TV kínálat fontos része marad a plazma.

Ismert, hogy a Panasonic 2013 decemberével beszünteti a plazma TV-k gyártását. Ezután, sokakban merülhet fel a kérdés, hogy a mind jobban visszaeső plazma TV piacon követi-e a Panasonic példáját a még megmaradt két szereplő, a Samsung és az LG.

LG_60PH6700.jpg
Nos, az utóbbi márka máris megerősítette a whathifi.com számára, hogy a plazmák továbbra is fontos részét képezik majd TV kínálatuknak.

„Tisztában vagyunk annak fontosságával, hogy a fogyasztóknak választási lehetőséget kínáljunk. A plazma TV-k továbbra is bizonyítottan népszerűek a fogyasztók körében, mert nagy képernyőméretet kínálnak versenyképes áron, és ezért továbbra is fontos részét képezik az LG kínálatának,” derül ki a cég nyilatkozatából, ami azt is megemlíti, hogy az LG is a LED (LCD) és az OLED TV-kben látja a jövőt.

Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy az LG 2013-as alap- és középkategóriájú plazma TV-it továbbra is meg lehet majd vásárolni, sőt jövőre talán új modellek is megjelennek.

Kapcsolódó linkek:

Panasonic: 2013 decemberében leáll a plazma TV gyártás
Felére csökkentek a plazma TV eladások három év alatt
LG: 2013-as LED LCD és plazma Smart TV-k a CES-en

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .