Panasonic: új DMP-BD10A Blu-ray Disc lejátszó májusban (Frissítve)

1. Oldal

Túl sok hivatalos információ még nem áll rendelkezésre a Panasonic DMP-BD10A típusjelű új Blu-ray lejátszójáról, de azt közreadjuk.
Ha minden igaz májusban jelenik meg Európában is a Panasonic új Blu-ray Disc lejátszója a DMP-BD10A.

DMP-BD10 feketében
DMP-BD10 feketében


A már most is kapható DMP-BD103167-hez nagyon hasonló típusszám azt jelzi, hogy a jelenlegi modell módosított változatáról lehet szó. A DMP-BD10A 1.3-as HDMI kimenettel rendelkezik majd, és támogatja a Dolby TrueHD hangformátumot. Míg a jelenleg kapható DMP-BD10 háza ezüst, addig a DMP-BD10A állítólag teljesen fekete lesz, ráadásul talán még az ára is csökken. Bár eddig hivatalos eladási árat nem jelöltek meg, de Svédországban napvilágot látott internetes sajtójelentések szerint az hozzávetőleg 275.000 Ft körül lehet majd.

A Panasonic arra készül, hogy DMP-BD103167-et egy március végi rendszerszoftver (firmware) frissítéssel alkalmassá teszi a Dolby TrueHD hangsávok lejátszására.

Friss: A DMP-BD103167 tevezett firmware frissítése a Dolby TrueHD mellett a DTS HD támogatást is tartalmazza majd. A jelenlegi lejátszó az ilyen hangformátumokkal rendelkező lemezekről csak egy szabvány Dolby Digital vagy DTS jelet ad ki. A DMP-BD10A Németországi ajánlott ára 1.499 EUR (kb. 378.000 Ft), és „Pulldown” képlebontás nélküli 1080p/24 videojel lejátszási mód nem lesz e készüléken.

Kapcsolódó linkek:

Panasonic DMP-BD10: első randevú egy Blu-ray lejátszóval
Az első Blu-ray Disc lejátszó a Házi-mozi portál adatbázisában
Panasonic: a DMP-BD10 Blu-ray Disc lejátszó októbertől már kapható

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .