Philips BDP7700: Blu-ray lejátszó Quad Full HD felbontással

1. Oldal

A Philips új felsőkategóriás BDP7700 Blu-ray 3D lejátszója a 2D-ből 3D-re konvertálás és a hálózati valamint Smart TV funkciók mellett az eljövendő Quad Full HD felbontású képmegjelenítőkkel is kompatibilis.
A rövidesen piacra kerülő új Philips BDP7700 Blu-ray 3D lejátszó karcsú és formás házában korszerű technológiát és kiváló hangminőséget ígér. Legfontosabb tulajdonsága, hogy a lejátszó képes képjellel kiszolgálni a teljes HD felbontás négyszeresének megfelelő „Quad Full HD”, azaz 3840 x 2160 pixel felbontású képmegjelenítőket. A BDP7700 beépített technológiája fel tudja skálázni a teljes HD képet Quad Full HD felbontásra.

A BDP7700 a Blu-ray 3D filmek mellett a 2D tartalmak 3D-re konvertálására is alkalmas és beépített a WiFi vezeték-nélküli hálózati és internetkapcsolat. A lejátszó Smart TV funkciói révén a hozzá kapcsolódó TV képernyőjén online tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz biztosít hozzáférést. Az okos TV funkciók közé tartozik a Skype valamint a Philips Net TV platform nyújtotta tartalomszolgáltatások. További hálózati tartalommegosztást tesz lehetővé az 1.5-ös DLNA kompatibilitás, az ingyenes „My Remote” távirányító alkalmazással pedig okostelefonnal és táblagéppel is kezelhető a lejátszó.

A BDP7700 a Blu-ray mellett a DivX Plus HD médiaformátum lejátszására is alkalmas, Cinema Perfect HD technológiájával a DVD-ket is nagyfelbontásra skálázza fel, a képrészletek hibátlanságáról pedig a Crystal Clear HD Video képjavító technológia gondoskodik. A lejátszó természetesen bitfolyamként kiadja illetve dekódolja a Dolby TrueHD és DTS-HD HD hangformátumokat is.

Philips_BDP7700-2.jpg
A Philips BDP7700 Blu-ray lejátszó főbb jellemzői:

• Quad Full HD képmegjelenítők meghajtására kész
• 2D-ből 3D-re konverzió
• Okos TV funkciók beépített WiFi kapcsolaton keresztül
• Crystal Clear HD Video / Cinema Perfect HD képjavítás, képfeldolgozás
Skype funkció
• HD hangformátumok dekódolása

A Philips BDP7700 tavasztól kapható az európai üzletekben 199,99 euró (kb. 58.000 Ft) javasolt fogyasztói áron. Azt egyelőre nem tudni, hogy idehaza mikor és mennyiért lesz kapható.

Kapcsolódó linkek:

Philips: bemutatatták a 2012-es TV kínálatot
4K videoformátum, de melyik?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .