Pioneer RCS-9H házi-mozi rendszer HDD/DVD rekorderrel

1. Oldal

Az új HDD/DVD rekordert integráló RCS-9H2254 házi-mozi rendszerrel a Pioneer még kompaktabb és még könnyebben használható készüléket igyekezett megalkotni. Az újdonság alapjai a DVR-520H2040 HDD/DVD rekorderből és a DCS-4242030 házi-mozi rendszerből származnak, és ezek funkcióját egy rendszerbe kombinálva, stílusos kivitelű egy távirányítóval vezérelhető készülék született.

RCS-9H_600px.jpg
Az RCS-9H2254 készletben tehát egy 80 GB-os merevlemezes meghajtó, egy technikailag igen kifinomult DVD-R/RW lemezes író, Dolby Pro Logic II, Dolby Digital, DTS surround formátumokat dekódoló, 6x75W (DIN, 6 Ohm, 2% THD) AV vevőerősítő valamint egy un. 3-Spot hangsugárzó szett található.

RCS-9H-speaker_200px.jpg
A beépített 80 GB-os HDD-ről rögzítés közben megtekinthető bármely már elkészült felvétel, és egy gombnyomásra nagysebességgel átírható a műsor DVD lemezre. Az akár 250 címmel ellátott felvétel elérését a lemeznavigátor funkcióban kis mutatóképek segítik.

A Pioneer 3-Spot hangsugárzók a szoba oldalfalairól a hallgatási pozíció mögé visszaverődő hangra építve lehetővé teszik, hogy a surround szatellit hangsugárzókat nem kell a lehallgatás helye mögött elhelyezni, és emiatt „átkábelezni” az egész szobát. (Bővebben erről lásd a „Pioneer házi-mozi rendszerek 2004>” című hírt.) A rendszer szobabeállító (Room Setup) funkciója a szoba méretéhez és a hallgatás pozíciójához igazodva igyekszik minél jobb hangot beállítani.

RCS-9H_DV.jpgAz RCS-9H2254 funkcionalitását a digitális i.LINK DV kamerarekorder csatlakozó teszi teljessé, melyen keresztül a felhasználó megtekintheti, a HDD-re írhatja és ott a grafikus kezelői felület használatával tetszés szerint megszerkesztheti saját házi videóját.

A készülék ára 359.900 Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .