PlayStation 4: megújul a „TV & Video” alkalmazás

1. Oldal

A megújult „TV & Video” app a PlayStation Store filmek megvásárlását vagy kölcsönzését biztosítja, valamint könnyebb hozzáférést a Netflix, az Amazon és a YouTube illetve más helyi streaming tartalomszolgáltatások alkalmazásaihoz.


A PS4 egy hete néhány régiókban megújult „TV & Video” alkalmazása azt célozza, hogy minden videóval kapcsolatos igényt egy ablakból lehessen elérni. A képernyő tartalmakat kínál, és lehetővé teszi más alkalmazások megnyitását a legfelső sorból.

Playstation4_tv_and_video.jpg
A PlayStation.Blog bejegyzése szerint: „Az új TV & Video élmény egy helyen segít megtalálni kedvenceit, és felfedezni új és izgalmas tartalmakat a PS4 streaming video szolgáltatásaiból. A különböző alkalmazások közötti ki-be ugrálás helyett, egy kényelmes helyről megtalálod a legjobb videót a PS4-en.”

Jelenleg csak az alkalmazások kiválasztása képes tartalmat megjeleníteni a főképernyőn, de a Sony azon dolgozik, hogy a közeljövőben többet tartalmazzon. A most még nem támogatott Netflix és Amazon alkalmazásait külön kell megnyitni. A megújult „TV & Video” alkalmazás például olyan szolgáltatások tartalmait hozhatja fel a főképernyőre, mint a NOW TVaz Egyesült Királyságban, vagy a Viaplay a skandináv országokban.

A „TV & Video” képernyőről a PlayStation Store SD és HD minőségű filmjei is megvásárolhatóak vagy kölcsönözhetőek, 4K és HDR filmek azonban ott még nem elérhetőek.

Playstation4_tv_and_video2.jpg
A megújult „TV & Video” egyelőre még csak Ausztráliában, Ausztriában, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Norvégiában, Spanyolországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban érhető el a PlayStation 4, PlayStation 4 Slim és PlayStation 4 Pro konzolokon.

Kapcsolódó linkek:

PlayStation 4: jön a 4.50-es szoftver külső HDD támogatással
PlayStation 4 Pro: a Sony új 4K és HDR konzolja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .