PlayStation Plus: elindult a megújult játékszolgáltatás

Hazánkban is elérhető már a megújult PlayStation Plus, az Essential, Extra és Premium tagsági csomagokkal, utóbbiban több száz játékkal.


Ázsia, Japán és Amerika után június 23-án Európában, s így hazánkban is elindult a megújult PlayStation Plus játékszolgáltatás, ahogy azt Sid Shuman, a SIE Content Communications vezérigazgatója májusi blogbejegyzésében megígérte.

PlayStation Plus

Az akkori bejelentés szerint: „A PlayStation Plus és a PlayStation Now egy teljesen új PlayStation Plus tagsági szolgáltatásban egyesült, ami nagyobb választékot és értéket kínál az ügyfelek számára három tagsági csomagban világszerte: Essential, Extra és Premium (Deluxe a nem streaming piacokon). A hangsúly a gondozott és változatos játékportfólió biztosításán van, több száz kiváló minőségű játék választási lehetőséggel, Extra vagy Premium (Deluxe) előfizetés esetében.”

A Xbox Game Pass játékszolgáltatására válaszul elindított PlayStation Plus tehát három tagsági csomagot kínál a(Essential, Extra és Premium), melyekről minden megtudható a PlayStation weboldalán.

A már most elérhető játékok között olyanok szerepelnek, mint a Death Stranding, a God of War, a Demon’s Souls, a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, az NBA 2K 22, a Red Dead Redemption 2 és a Returnal.

A bevezetésük napján a Sony játékstúdiójának új játékait azonban még nem kínálja a szolgáltatás, azokat továbbra is külön kell megvásárolni.

Jelenleg a szolgáltatás játékait csak PS5 és PS4 konzolokon, illetve a streaming játékokat PC-n lehet játszani. A Microsoft által ebben a hónapban a Samsung Smart TV-khez induló Xbox App alkalmazáshoz hasonló Sony TV-s applikációról még nem tudni.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .