Samsung: bővülő Lifestyle TV kínálat

A Samsung Lifestyle TV-k közül az idei jóval vékonyabb The Frame 215 centis (85”), a The Serif 164 centis (65”) képernyővel is kapható lesz.


A CEDIA 2021 alkalmával bejelentett Samsung termékújdonságok között a márka új „Lifestyle” TV-ket is kínál. A koreai cég különleges tervezési szempontoknak megfelelő beltéri illetve kültéri készülékei The Frame, a The Serif, a The Sero és a The Terrace.

Samsung The Frame 2021

A The Frame egy normál tévéként és digitális képkeretként is funkcionáló készülék, melynek beépített webáruházáról több mint 1.400 digitális műalkotás bérelhető vagy vehető meg. A készülékhez külön vásárolhatóak különböző színű mágnesesen rögzíthető további keretek, ahogy az az alábbi videón látható. A The Frame 2021 46%-kal vékonyabb, mint 2020-as elődje, és az év eleji dél-koreai bevezetést követően e hónaptól Európában is elérhető lesz egy nagyobb, 215 centis (85 hüvelykes) képernyőjű változata.

A formatervét tekintve a talpas Serif betűtípus ihlette, saját lábain álló The Serif készüléknek Európában lesz egy nagyobb 164 centis (65 hüvelykes) változata is, ami a jövő hónaptól lesz kapható.

A fenti készülékek 2019 óta a 4K QLED LCD TV-k „képminőségét” nyújtják és továbbra is rendelkeznek a Samsung legtöbb egyéb funkciójával, köztük a Tizen platformmal, ami a streaming alkalmazásokhoz is elférést biztosít.

Samsung The Terrace

A fentiekben említett sajtóbejelentés szerint Észak-Amerikában lesz a magas képfényessége miatt kültéren használható The Terrace Full Sun készülékeknek is egy 164 centis (65 hüvelykes) változata is, de ennek európai forgalmazásáról még nincs információ.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .