Samsung: fuso TV alkalmazás a Smart TV-ken

1. Oldal

A Samsung Smart TV-ken is elérhető a fuso TV alkalmazás, amelyen keresztül számos magyar tartalomszolgáltató által kínált filmek, tévéműsorok, zenék és internetes hírek válnak elérhetővé.

A fuso TV népszerű tévésorozatokat, műsorokat, filmeket, ingyenes internetes tartalmakat nyújt a felhasználóknak. Az alkalmazáson keresztül akár nagyfelbontásban is elérhetőek többek között a TV2, vagy a Viasat korábbi adásai. A házi-mozizás rajongói ingyenesen férhetnek hozzá a Best Hollywood és az SPI Hungary (FilmBox) által forgalmazott mintegy 200 ingyenes, prémium filmhez. A fuso TV kínálatában több mint 50.000 naponta frissülő online tartalom, mintegy 10.000 órányi naponta frissülő videó szerepel. Az alkalmazás online zenehallgatásra, valamint a népszerű internetes híroldalak böngészésére is lehetőséget kínál, és követve a felhasználók médiafogyasztási szokásait, azok preferenciái alapján hasonló videókat, zenéket és híreket is felajánl számukra.

Samsung_fuso.JPG
A fuso TV alkalmazás a 2011-es Samsung Smart TV-ken már elérhető, a 2012-es készülékeken pedig november folyamán debütál.

A Fuso Ecosystem Nyrt. által fejlesztett fuso TV alkalmazás már a Sony okostévéin is működik.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: új Smart TV interfész és OLED TV-k a CES 2013-on
Sony: sokórányi ingyenes tartalom a fuso tévé szolgáltatással
Samsung: itt az MTV Archívumát elérő alkalmazás
Samsung: tovább bővül a Smart TV-k tartalomkínálata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .