Samsung: tovább bővül a Smart TV-k tartalomkínálata

1. Oldal

A Samsung Smart TV-k három új alkalmazással bővülő tartalomkínálata elérhetővé teszi a Red Bull TV műsorait, a DAAZO kisfilmjeit és a Videa videó-megosztó oldalt is, és március 3-án bárki megismerheti az új készülékeket.

A Samsung Smart TV-k a kínált intelligens funkciók mellett a hazai nézők számára is elérhető tartalmak sokszínűségével is élenjárnak. Ez bővült nemrégiben a Red Bull TV, a DAAZO és a Videa alkalmazások révén.

A Red Bull TV-n látványos rendezvények, naprakész sporthírek, rendkívüli sportolók és sportesemények várják a tévénézőket Európa-szerte, angolul. A Red Bull TV a sporton kívül a zenevilág és a popkultúra eseményeivel is foglalkozik, és a tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül elérhetők el a Samsung Smart TV készülékeken.

Újdonság a magyar alapítók által létrehozott Daazo.com rövidfilmes honlap Smart TV-re fejlesztett magyar nyelvű alkalmazása, amely csak a Samsung okostévéin érhető el. A DAAZO a minőségi rövidfilmek és készítőik számára biztosít platformot, és a legjobb európai alkotások folyamatosan bővülő kínálatát nyújtja. A tartalmak zöme HD minőségű, ezért az alkalmazás legalább 1 megabites sávszélességű internetkapcsolatot igényel.

Samsung_LED8000_videa.jpg
Mostantól az Origo 2006-os indulása óta Magyarországon piacvezető videó-megosztója a Videa is elérhető a Samsung Smart TV-ken.

A kíváncsi érdeklődők 2012. március 3-án, szombaton a MOM Kulturális Központban megrendezésre kerülő „Samsung Smart Forum” rendezvényen ismerhetik meg és próbálhatják ki a hamarosan Magyarországon is kapható legújabb, akár beszédhanggal és gesztusokkal is vezérelhető Samsung plazma és LED LCD Smart TV modelleket és a megújult Smart szolgáltatásokat. A szerencsés résztvevők ráadásul páros 3D mozi belépőket nyerhetnek, vagy akár egy Samsung Smart TV-t is hazavihetnek.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: mi legyen a veszteséges LCD üzletággal?
Samsung: két új 2012-es Blu-ray 3D lejátszóról
Samsung: 2012-es megújítható okos TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .