Samsung: itt az MTV Archívumát elérő alkalmazás

1. Oldal

Mától letölthető az MTVA alkalmazás a Samsung Smart TV-ire, így a Magyar Televízió és a Magyar Rádió archív tartalmai valamint aktuális hírműsorok, sportösszefoglalók és időjárás-előrejelzés is elérhetőek a felhasználóknak.

Az MTVA alkalmazás által kínált tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatás révén érhetőek el a Samsung Smart TV-in, amihez mindössze egy 1 megabites sávszélességű internetkapcsolat szükséges. Az MTVA alkalmazás egyelőre Magyarországról érhető el, de a Samsung tervei szerint az év végéig a környező országokban élő magyarokhoz is közelebb hozza a közszolgálati televíziók (m1, m2, Duna TV) és rádiók (Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió) műsorait az új megoldás.

Samsung_LED7000_MTVA_app.jpg
Az MTVA alkalmazás a következő tartalmakat kínálja ingyenesen, jelenleg szabvány felbontásban, de a későbbiekben nagyfelbontásban (HD minőségben) is:
– Óránként frissülő hírműsorok, sporthírek és sportösszefoglalók, valamint video- és képgalériák.
– A legnépszerűbb magyar sorozatok, szappanoperák és dokumentumfilmek teljes kínálata a Lindától kezdve a Szomszédokon, a Sándor Mátyáson, A Tenkes kapitányán, az Angyalbőrben-en át a Másfélmillió lépés Magyarországon-ig.
– Klasszikus magyar filmek és dokumentumfilmek, mint például A koppányi aga testamentuma, az Indul a bakterház vagy az Ábel a rengetegben.
– A legkedveltebb mese- és rajzfilmsorozatok részei a Vízipók Csodapóktól a Dr. Bubón, A kockásfülű nyúlon és a Mézga családon át a Süsü, a sárkányig.
– Bemutatók, előzetesek a legújabb műsorokról.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: tovább bővül a Smart TV-k tartalomkínálata
Samsung: mi legyen a veszteséges LCD üzletággal?
Samsung: két új 2012-es Blu-ray 3D lejátszóról
Samsung: 2012-es megújítható okos TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .