Samsung: megújult fuso alkalmazás még több Smart TV-n

1. Oldal

A fuso online tartalomszolgáltatás alkalmazása szinte minden Samsung Smart TV tulajdonos számára elérhető.

A Samsung Smart TV-ken tavaly megjelent fuso alkalmazás mostantól a márka még több modelljén elérhető. A tartalomszolgáltatás népszerű sorozatokat, műsorokat, filmeket, ingyenes internetes tartalmakat nyújt ezentúl valamennyi 2011., 2012. és 2013. évi 5/6/7/8 sorozatú modell tulajdonosa számára.

fuso-gui-grid.jpg
„Az alkalmazás tavaly novemberben rajtolt a Samsung 2011-es Smart TV modelljein. Az eltelt időszakban az egyik legtöbbet letöltött alkalmazás volt, és a több mint 20,000 aktív felhasználó, több százezer videó megtekintést generált az alkalmazásban. A megjelenés óta számos igény érkezett, hogy a 2012 és 2013-as Samsung Smart TV modelleken is elérhető legyen a fuso” – mondta el Szöllösi János , a Samsung Electronics Magyar Zrt. Smart TV alkalmazás specialistája.

„Örömünkre szolgált, hogy az új továbbfejlesztett 2012-es és 2013-as modelleken is elérhetővé vált a fuso alkalmazásunk. Az új hardvereken számos új funkciót, valamint a több mint 2 millió videós tartalom (szinte az összes hazai kereskedelmi TV csatorna műsorai, internetes videók és sok minden más) mellett, a Grooveshark jóvoltából mintegy 20 millió zeneszámot, és a jelentősebb hírcsatornák híreit is elérhetik a felhasználók – nyilatkozta Lázár Csaba, a FUSO Ecosystem Nyrt. elnöke.

Kapcsolódó linkek:

LG: fuso TV a Smart TV-ken
Samsung: fuso TV alkalmazás a Smart TV-ken
Sony: sokórányi ingyenes tartalom a fuso tévé szolgáltatással

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .