Sharp: európai piacon a világ legnagyobb LED LCD TV-je

1. Oldal

A Sharp Europe bejelentése értelmében, a világ jelenleg legnagyobb LED LCD TV-je, a gyártó legújabb fejlesztésű 1080p felbontású XGEN 3D paneljére épülő, majd 2,3 méter képátlójú, páratlan képminőségű LC-90LE757 megvásárolható Európában.
Akik igazi élményre vágyva egy világos nappaliban a képernyőtől nagyjából 3,5 méterre ülve a teljes 1080p felbontású kép minden részletét szeretnék élvezni, és persze megengedhetik maguknak a 4 millió forintos körüli árat, azoknak készül a világ jelenleg megvásárolható legnagyobb 229 centis (90 hüvelykes) és legjobb AQUOS LED LCD TV-je, az LC-90LE757.

Sharp_LC-90LE757_falon.jpg
A csúcskategóriás Sharp LE857 Quattron 3D TV-k mellett tehát már kapható a gyártó nagyképernyős AQUOS TV termékkínálatának legnagyobb készüléke, az LC-90LE757 is. A nézőknek páratlan élességű és tisztaságú képminőséggel párosuló lenyűgöző vizuális élményt ígér a készülék, köszönhetően a 1080p HD felbontású Sharp XGEN 3D UV2A technológiájú panelnek, a LED háttérvilágításnak és a Clear Picture videoprocesszornak. Az akciófilmek szerelmeseinek és a sportrajongóknak a TV pontos mozgóképet ígér a Sharp Active Motion 200 Hz technológiájával. A készülék aktív képzáró szemüveggel nézhető szekvenciális 3D képmegjelenítést és 2D-ről 3D-re konvertálást is lehetővé tesz.

Az LC-90LE757 az AQUOS NET + portál nyílt böngészőjén keresztül teljes hozzáférést biztosít tartalmakhoz és alkalmazáshoz. Ez internetböngészést, okos mobileszközökhöz való problémamentes integrációt, prémium VOD tartalmakhoz való hozzáférést nyújt, és kész a Skype használatára is. A Sharp új „AQUOS Remote Lite app” iOS és Android alkalmazásával pedig a felhasználó mobilkészüléke teljes funkcionalitású távirányítóvá válik, ugyanakkor egyszerű és intuitív módját kínálja az internetes szörfözésnek is.

A TV beépített hármas HD tunerrel (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) és médialejátszóval is rendelkezik, mely utóbbi lehetővé teszi az elterjedt kép-, videó- és zeneformátumok lejátszását USB tárolóról, vagy közvetlenül az otthoni hálózaton át.

Sharp_LC-90LE757.jpg
Bár a készülék óriási, de vékony keretével és alumínium felületével designja karcsú és stílusos. Az állvány nélkül mindössze 64 kg-os TV kevesebb mint 12 cm mély és könnyen falra szerelhető. A közvetlen LED háttérvilágítás technológiája ezt a hatalmas TV-t olyan energiatakarékossá teszi, hogy az EU TV Energiafogyasztási címkén A++ energiahatékonysági osztályba sorolták.

További funkciója a készüléknek a választható „Wallpaper” (háttérkép) üzemmód, amely a TV-t készenléti állapotban műalkotássá vagy képkeretté varázsolja. Ekkor a TV képernyőjén kis fényerővel mutatkozik egy kép, ami „igazi” festménynek tűnik. Az időzíthető Wallpaper (háttérkép) módban a TV mindössze 30-40 Watt teljesítményt vesz fel.

Az LC-90LE757 idehaza 4.199.990 javasolt fogyasztói áron már kapható.

Kapcsolódó linkek:

Sharp: új 4K LCD TV-k egyelőre csak a japán piacra
Sharp LE857: rövidesen kaphatóak a Quattron 3D csúcs TV-k
Sharp: két új Ultra HD TV az egyik THX minősítéssel
Sharp: már csak 152 centinél nagyobb új LCD TV-k a CES-en
Sharp: februártól kapható a 152 centis 4K TV Japánban
Sharp: új LCD TV technológiák a CEATEC-en

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .