Samsung The Sero: az álló képernyővel is használható TV

A Samsung Szöulban bemutatott három „lifestyle” TV-je közül a millenniumi generációnak szánt The Sero a mobil tartalmakhoz illeszkedve függőlegesen állva is használható.


Az európai piacokra is eljutó és már QLED „képminőségű” The Frame és The Serif lifestyle TV-k mellet a Samsung Szöulban bemutatott egy harmadik készüléket is The Sero (koreaiul „deo selo”, azaz függőlegesek) elnevezéssel.

A The Sero képernyője a rövidebb oldalára felállítva, vagyis függőlegesen is használható. A Samsung elemzése szerint az okostelefonok világában felnőtt, az álló képformátumú mobiltartalmakhoz szokott legifjabb millenniumi generáció számára készítik a konvencionálistól eltérő álló képernyőjű új koncepciójú TV-t.

Természetesen az okostelefon képernyője tükrözhető a TV-re, és más típusú tartalmakat is meg lehet jeleníteni függőleges formátumban. Arra is van mód, hogy két kép egymás felett jelenjen meg függőleges formátumban. A TV-t persze szokványos vízszintes módba is lehet állítani a filmek és TV-tévéműsorok megszokott szélesvásznú formátumához.

A The Sero TV egy 40W összteljesítményű 4.1 csatornás hangrendszerrel is el van látva, aminek hangsugárzói a gyártó szerint zenehallgatásra is használhatóak, amikor a képernyő nincs használatban.

A májustól Dél-Koreában kapható készülék 109 cm (43 inch) képátlójú változatának ára kb. 460.000 Ft lesz.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .