Sony: indul a magyar PlayStation Store

1. Oldal

A Sony Computer Entertainment bejelentése szerint március 2-ától Magyarországon is elérhető a PlayStation játékosoknak rengeteg játékot, ingyenes demókat, a legújabb kiegészítőket és akciós ajánlatokat kínáló PlayStation Store.


Március elején indul Magyarországon a régen várt PlayStation Store (PS Store), így a hazai felhasználók is gyorsan és egyszerűen juthatnak hozzá az eddiginél több játékhoz, válogathatnak az exkluzív kiegészítők és az ingyenesen elérhető demók között. A PS Store az itthon is több éve működő, ingyenes PlayStation Network (újabban Sony Entertainment Network) kiegészítéseként, annak jelentős bővítésével jön létre. A rendszerben a PS3, PS Vita és PSP konzolokon is játszható klasszikus PS one játékok is megjelennek, és nem maradhatnak el a rendszeresen frissülő akciós ajánlatok sem.

Sony_PS-Network_Card_HU.jpg
Az online fizetés megkönnyítésére a PS Store bevezetésével párhuzamosan a kiskereskedelmi partnereknél 6.000 Ft értékű PlayStation Network kártyák lesznek kaphatóak, így a vásárlók választhatnak a bankkártyás és a feltöltő kártyás fizetési mód között.

A PS Store indulásával a magyar felhasználók előtt is megnyílik a „PlayStation Plus” tagság lehetősége: a csatlakozás megközelítőleg évi 70.000 Ft értékű játékot, játéktesztelési lehetőséget, automatikus frissítéseket és saját online tárhelyet jelent.

Kapcsolódó linkek:

Sony: 10 millión túl a letöltött „3D Experience” videó
PlayStation Network helyett Sony Entertainment Network

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .