Sennheiser AMBEO|OS: új operációs rendszerrel frissül a hangprojektor

A Sennheiser AMBEO soundbar új AMBEO|OS frissítése Apple AirPlay 2Spotify Connect és Tidal Connect támogatást nyújt zenehallgatáshoz.


Az idehaza 950.000 Ft-ért kapható Sennheiser AMBEO csúcs hangprojektor új megfizethetőbb változatát még erre az évre ígéri a gyártó, de a soundbar-kínálat mellett annak használhatóságát bővítő fejlesztésen is dolgozik.

Sennheiser AMBEO soundbar

A Sennheiser bejelentése szerint a vadonatúj „AMBEO|OS elindításával az AMBEO hangprojektor jelentős frissítést kapott. Az operációs rendszer kibővíti a soundbar ökoszisztémáját, új funkciókat vezet be, és magasabb szintre emeli a felhasználói élményt.” A frissítés az Apple AirPlay 2, a Spotify Connect és a Tidal Connect támogatásával „még több lehetőséget kínál a kiváló minőségű zenehallgatáshoz.”

Az AMBEO|OS zavartalan és élvezetes felhasználói élményének biztosításához Bluetooth helyett már gyorsabb és jobban reagáló Wi-Fi kapcsolatot használ a Sennheiser Smart Control alkalmazáshoz való csatlakozáshoz. Az operációs rendszer emellett nagyobb biztonságot és stabilitást is garantál.

Maximilian Voigt, a hangprojektor termékmenedzsere szerint. „A teljesen új AMBEO|OS megváltoztatja az AMBEO Soundbar készülékünket, és biztosak vagyunk benne, hogy ügyfeleink imádni fogják. Azáltal, hogy még több audio streaming szolgáltatót és továbbfejlesztett felhasználói élményt kínál, a Sennheiser ügyfelei élvezhetik a személyre szabott, nagy felbontású audio streaminget a továbbfejlesztett funkciókkal együtt.”

Az AMBEO|OS a teljesen átalakított Smart Control applikáción keresztül érhető el, ami a márka fejhallgatóját is vezérli. Az alkalmazás új beállításokat és testreszabási lehetőségeket tartalmaz. Az AMBEO soundbar vezérlése egy dedikált webes felületen keresztül is lehetséges.

Az ingyenes szoftver- és firmware-frissítés március 29-től elérhető minden Smart Control és AMBEO Soundbar felhasználó számára.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .