SkyShowtime: Magyarországon is február 14-től elérhető az új streaming-szolgáltatás

A SkyShowtime Magyarországon 1.999 Ft havidíjért egyebek mellett a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeit valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozatait, tartalmait teszi elérhetővé.


A SkyShowtime nagyjából egy évvel ezelőtt megkapta a hatósági jóváhagyást az európai országokban való elinduláshoz, és február 14-től további nyolc közép- és kelet-európai országban, köztük Magyarországon is elérhetővé válik. Ezzel bővítéssel a streaming-szolgáltatás már összesen 20 országban lesz elérhető.

SkyShowtime

A SkyShowtime közleményéből tudható, hogy az előfizetők az új szolgáltatáson férhetnek majd hozzá „a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz, illetve ikonikus film, sorozat és franchise katalógusának választékához”.

A SkyShowtime „több ezer órányi” tartalomkínálatában már az indulástól kezdve elérhetőek lesznek az alábbi filmek: Rohammentő (Ambulance), Downton Abbey: Egy új korszak (Downton Abbey: A New Era), Jerry and Marge Go Large, Jurassic World: Világuralom (Jurassic World Dominion), Ray Donovan (filmváltozat), Redeeming Love, A rosszfiúk (The Bad Guys), The Hanging Sun, Az Északi (The Northman) és Top Gun: Maverick.

A kínált több mint kéttucatnyi sorozat között pedig olyanokat találunk, mint a Jeremy Renner nevével fémjelzett Mayor of Kingstown, a Kevin Costner főszereplésével futó Yellowstone és a népszerű videojátékon alapuló Halo.

A SkyShowtime helyi saját gyártású tartalmakat is kínál majd miután nemrégiben felvásárolta a HBO Max Europe 21 saját gyártású alkotását. Ezek „SkyShowtime Originals” név alatt kerülnek bemutatásra, és közöttük ott lesz A besúgó című magyar sorozat is, ami bemutatását követően nagyon gyorsan eltűnt az HBO Max kínálatából számos politikai színezetű találgatásra is okot adva.

SkyShowtime platformok

A streaming-szolgáltatás elérhető a lesz a www.skyshowtime.com weboldalon, továbbá az Apple iOS, tvOS, Android, valamint Android TV-n, Google TV-n és LG (webOS) TV-n futó SkyShowtime alkalmazáson keresztül.

A SkyShowtime Magyarországon havi 1.999 Ft-ba kerül és egyelőre nem tudni kedvezményes indulóárról.


Frissítés (2023. február 14.): Az április 11. éjfélig regisztrálóknak 1.999 Ft helyett csak 999 Ft/hó előfizetési díjat kell fizetniük mindaddig, míg le nem mondják előfizetésüket. Az „Életre szóló félár” kedvezmény a mindenkori árra is vonatkozik majd. Lásd annak feltételeit.


Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .