SkyShowtime: 2022-ben indulhat az új streaming szolgáltatás

A Sky, a Universal, a Paramount, a Showtime és más stúdiók tartalmait egyesítő SkyShowtime megkapta a hatósági jóváhagyást a 22 európai országban való 2022-es induláshoz.


A nagy médiacégek által létrehozott streaming platformok közé tartozik az egyelőre csak az USA-ban működő Peacock, ami a Comcast érdekeltsége, és a már globálisnak mondható Paramount+, ami pedig a ViacomCBS alá tartozik. A két konszern összefogásával létrejött és tavaly augusztusban bejelentett SkyShowtime streaming szolgáltatás megkapta az összes hatósági jóváhagyást, hogy az év végéig elindulhasson Európa nagy részén.

A két cég bejelentésében Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója úgy fogalmaz: „Örülünk, hogy a SkyShowtime megkapta az összes hatósági engedélyt, és izgatottan várjuk, hogy ezt az új, egyedülálló és lenyűgöző szórakoztató szolgáltatást – s vele a világ vezető tartalmainak széles választékát – eljuttassuk ezen a piacok fogyasztóinak millióihoz.”

A SkyShowtime a következő országokban lesz elérhető: Albánia, Andorra, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Dánia, Finnország, Magyarország, Koszovó, Montenegró, Hollandia, Észak-Macedónia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország és Svédország.

SkyShowtime

A SkyShowtime több mint 10.000 órányi, benne 2.500 órányi gyermekeknek készült tartalmat kínál majd a Showtime, a Nickelodeon, a Paramount Pictures, a Paramount+ Originals, a Sky Studios, az NBCUniversal, a Universal Pictures és a Peacock kínálatából.

Azon kívül, hogy a SkyShowtime egyes európai országokban valamikor 2022-ben elindul, további részletek nem ismertek. Az is érdekes kérdés, hogy az indulást követően a Paramount Pictures és a Universal Pictures filmjei mennyi idővel az európai mozikban való bemutatás után kerülnek majd fel a streaming szolgáltatásra.

Március 8-án a WarnerMedia Magyarországon és a régió többi országában leváltja az HBO GO-t, aminek helyébe az HBO Max lép és valamikor a nyáron már hazánkban is elindul a Disney+ is.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .