Sony: 2022-2023-as BRAVIA TV-k Zoom alkalmazással

A 2022-es és 2023-as Sony Google TV-khez hamarosan érkezik a Zoom for TV alkalmazás, de a videokonferenciához szükség van egy BRAVIA CAM kamera is.


Az első beépített kamerával rendelkező Smart TV-k biztonsági hiányosságai miatt még idegenkedtek a felhasználók a videohívás lehetőségétől. Most úgy tűnik újabb kísérletet tesznek a készülékgyártók és az okos platformot fejlesztők, lehetővé téve, hogy a TV nagy képernyőjén át beszélgethessünk barátaikkal, családtagjainkkal és kollégáinkkal.

A hónap elején derült ki, hogy az Apple TV a tvOS 17 révén FaceTime, Zoom és WebEx alkalmazásokat kap, most pedig a Sony és a Zoom jelentette be partnerségét, ami elhozza a videokonferencia lehetőségét a BRAVIA TV-kre.

BRAVIA Zoom

A sajtóközleményben Tomonaga Shusuke, a Sony terméktechnológiai központjának BRAVIA TV terméktervezésért felelős vezetője úgy fogalmaz: „Örülünk, hogy a Zoom partnereként elhozzuk a videokonferenciát a BRAVIA TV-kre, így a Zoom szolgáltatásai elérhetővé válnak az Android TV platformon. Ez a partnerség lehetővé teszi vevőinknek, hogy valóságosabb videokommunikációt élvezhessenek a nappali nagy TV-képernyőjén, így még közelebb kerülve a számukra fontos emberekkel, akár otthonról dolgoznak, akár a távtanulás során, vagy csak a barátokkal és a családdal beszélgetnek.”

Sony BRAVIA CAM

A közlemény szerint a Sony BRAVIA az első TV-márka, amely támogatja a Zoom for TV alkalmazást, ami a nyár elejétől lesz elérhető Google Play Store-ban. Az alkalmazás használatához szükség van egy Sony BRAVIA CAM kamerára is, amit a TV-hez kell csatlakoztatni.

Az új Zoom for TV alkalmazás az alábbi BRAVIA CAM fogadására alkalmas 2022–2023-as TV-kkel lesz kompatibilis: X95L, X93L, X90L, X85L, X80L, X75WL valamint A80L, továbbá A95K, A90K, A80K és A75K illetve Z9K, X95K, X90K, X90S, X85K, X80K.

Az alábbi videó további információkkal szolgál a Zoom használatáról a BRAVIA TV-ken.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .