Sony: itt a PlayStation Plus előfizetés

1. Oldal

Előfizetői megduplázását várja a Sony az immár Magyarországon is hivatalosan elérhető „PlayStation Plus” prémium előfizetéses szolgáltatástól, ami 15.000 Ft-os éves vagy 4.500 Ft-os negyedéves díjért évente 45 teljes játékot ad.
PSplus_200px.jpgKibővített szolgáltatásokkal népszerűsíti a Sony a PlayStation online felületét, a PlayStation Network-öt. A „PlayStation Plus” előfizetés évente 15.000 vagy negyedévente 4.500 forintba kerül, és a PlayStation Network szolgáltatásain felül többek között évente 45 játékot tartalmaz, melyek közül 10 azonnal letölthető.

Az előfizetők korábban hozzáférhetnek a demókhoz, részt vehetnek a béta tesztekben és jelentős árengedménnyel tudnak játékokat vásárolni. További kényelmi szolgáltatás, hogy ütemezhetik a rendszer és a játékok frissítéseit, játékállásaikat pedig online tárolhatják és bármely PS3 rendszerről elérhetik.

A „PlayStation Plus” már előfizethető a PS Store– ból bankkártya, vagy a kiskereskedőknél kapható PlayStation Network fkártya használatával. Augusztustól 90 és 365 napos „PlayStation Plus” feltöltő kártya is megjelenik az üzletekben.

Kapcsolódó linkek:

Sony: indul a magyar PlayStation Store
PlayStation Network helyett Sony Entertainment Network

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .