PlayStation Network helyett Sony Entertainment Network

1. Oldal

Mától a Sony a „PlayStation Network” elnevezés helyett a „Sony Entertainment Network” címszót használja, és a PlayStation 3 új 4.10-es frissítésével az fiók is átnevezésre kerül.
A Sony a Qriocity márka kivezetése, és az általa kínált online szórakoztatás minden elemét magába foglaló „Sony Entertainment Network” elnevezésre való áttérés részeként megszünteti a „PlayStation Network (PSN)” fiók elnevezés használatát, és ehelyett a „Sony Entertainment Network (SEN)” fiókot használja február 8-tól. A változás azonban pusztán kozmetikai. Az új 4.10-es rendszerszoftver frissítésű PlayStation 3 értesít a fiók átnevezésről, de a felhasználók továbbra is változatlan felhasználónévvel és jelszóval lephetnek be az átnevezett fiókba. A változás nem érinti a PlayStation Portable (PSP) rendszert, ami egyelőre még a „PlayStation Network” fiókok kifejezést használja.

Sony Entertainment Network.jpg
A névváltás oka, hogy a Sony egyre nagyobb hangsúlyt fektet a digitális szórakoztatással kapcsolatos szolgáltatások fejlesztésére egységesítésére. Ennek egyik első lépcsője volt a múlt szeptemberben elindított „Sony Entertainment Network”, amelybe a PlayStation Network is beépült. A platform lehetőséget biztosít, hogy egy globális rendszer keretén belül a játékok, filmek, zenék és sok egyéb tartalom egyetlen forrásból, kényelmesen elérhető legyenek.

A „Sony Entertainment Network” hozzáféréssel a Sony játékon kívüli szolgáltatásai is elérhetővé válnak, mint a Music Unlimited, a Video Store of PlayStation Store illetve a PlayMemories Online (korábban Personal Space).

Kapcsolódó linkek:

Sony: a korábbinál szűkebb a 2012-es TV-k kínálata
Sony: 2012-es Blu-ray lejátszók 4K-ra skálázó csúcsmodellel
Sony: Magyarországon is elérhetőek a 3D promóciós videók
PlayStation 3: új firmware javított Blu-ray 3D támogatással
Az újrainduló PlayStation Network jelszóváltást igényel
Feltörték a PlayStation Network és Qriocity szolgáltatásokat
Sony Qriocity: indul az online videokölcsönzés Európában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .