Toshiba: a 2013-as Smart TV-k Cloud TV szolgáltatással

1. Oldal

Az idei Toshiba okostévék a korszerű LED LCD TV és képjavító technológiák mellett a gyártó új Cloud TV funkciójával intelligens online tartalomkeresést, hozzáférést és megosztást biztosítanak, valamint beépített WiFi és WiDi kapcsolatot.

A Toshiba L7, L6, L4, W4 sorozatú hálózatra csatlakozó Smart LED LCD TV-k Cloud TV funkciója intelligens tartalomkereséssel a készüléktulajdonos ízlésének megfelelő szórakozást ajánl. A felhasználó beállításai alapján a funkció algoritmusa hétnapos dinamikusan frissülő ajánlati listát készít. Az integrált keresőeszköz az elektronikus műsorújságban (EPG), az otthoni hálózathoz csatlakozó PC-n illetve szerveren és online tartalomszolgáltatóknál keresi a kedvenc tévéműsorokat, sorozatokat, filmeket. A platform prémium tévés és egyéb praktikus (pl. időjárás-jelentés) alkalmazásokat is kínál.

32W4333
32W4333


A készülékek a Toshiba Remote App iOS/Android támogatott alkalmazással okostelefonról vagy táblagépről is kezelhetőek, egyszerű szövegbevitelt és Open Browser kurzorvezérlést kínálva, a MediaGuide alkalmazással pedig a mobileszközökön az elektronikus műsorújságban kereshetnénk, ha az idehaza működne.

40L6353
40L6353


Az új modellek mindegyike képes Intel WiDi (Miracast) vezeték-nélküli és DLNA kompatibilis hálózati tartalomelérésre, ugyanakkor USB eszközökön tárolt médiafájlokat is kezelnek.

40L7353
40L7353


Az új Toshiba Smart TV-k mindegyike AMR (Active Motion & Resolution) mozgásmegjelenítés javítást és Resolution + videojel feldolgozást kínál. Az L7-es széria készülékei 3D képmegjelenítésre is alkalmasak aktív 3D képzáró szemüveget használva. Minden modell beépített Wi-Fi adapterrel és számos más csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Sajnos az USB video rögzítés hazánkban nem működik.

A Toshiba L7, L6, L4, W4 sorozatú Smart LED LCD TV-k főbb jellemzőit az alábbi táblázat foglalja össze.

Toshiba_2013_L7_L6_L4_W4_tablazat.jpg
Az L7-es széria 102, 127 és 147 centis (40, 50 és 58 inch), az L6-os sorozat 81 és 102 centis (32 és 40 inch), az L4-es széria 81, 99 és 127 centis (32, 39 és 50 inch), a W4-es pedig 81 centis (32 inch) képméretekben lesznek kaphatóak. Az egyes modellváltozatok abban különböznek, hogy a DVB-T és DVB-C vevőegységek mellett építenek-e beléjük DVB-T2 illetve DVB-S/S2 tunert is. A készülék áráról és elérhetőségéről egyelőre nem tudni részleteket.

Kapcsolódó linkek:

Toshiba: a 2013-as Blu-ray lejátszók
Toshiba L9: a 4K Ultra HD tévék második generációja
Toshiba L2: LED LCD TV-k kedvező áron
Toshiba: szórakoztatóelektronikai termékek a hazai kínálatban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .