Toshiba: szórakoztatóelektronikai termékek a hazai kínálatban

1. Oldal

2012 decemberétől, azaz mostantól a Toshiba elismerten kiváló minőségű szórakoztatóelektronikai termékei, így TV készülékei, DVD és Blu-Ray lejátszói már a márka saját forgalmazásában kerülnek a magyarországi piacra.
Eléggé kivételes volt az a helyzet, hogy eddig Magyarországon a világ egyik meghatározó elektronikai márkája, a Toshiba nem maga intézte szórakoztatóelektronikai termékeinek forgalmazását. Ez a helyzet mostantól megváltozik, és ahogy Leskó László a Toshiba Europe GmbH magyarországi vezetője kifejti: „Örömünkre szolgál, hogy Magyarországon is bemutathatjuk többszörös díjnyertes szórakoztatóelektronikai készülékeinket.”

A széles termékkínálatban természetesen ott vannak a Toshiba legújabb LED megvilágítású hagyományos és 3D TV készülékei is. Ezek legtöbbje okos TV funkciókat is kínál lehetővé téve a felhasználóknak, hogy gyorsan és egyszerűen férhessenek hozzá a Toshiba Places szolgáltatáshoz, így igényeiknek megfelelően használva különböző video- és hírportálokat, online video- és televíziós csatornákat, továbbá véleményüket és beállításaikat megosztva ismerőseikkel. Ez az előtelepített felhőalapú, internetes szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználó digitális tartalmait arra alkalmas tévékészülékén, notebookján vagy táblagépén egyaránt élvezhesse. Az okos TV-k kényelmes használatát a beépített WiFi egység, az Intel Wireless Display (WiDi), valamint a készülék fényerejét a szoba fényviszonyainak megfelelően beállító „AutoView” funkció szolgálja.

Toshiba_55ZL2_no_3D_szemcsi.jpg
A Toshiba 3D TV-k kínálatában az aktív és passzív szemüveges modellek mellett ott lesz a világ első kereskedelmi forgalomban kapható szemüveg nélküli 3D készüléke is, a 2012/13-as EISA díjas 55ZL2.

Kapcsolódó linkek:

Toshiba: 213 centis Quad Full HD (4K) 3D TV az IFA 2012-n
A Toshiba leállítja az LCD TV-k gyártását Japánban
IFA 2011: jön a Toshiba szemüveg nélküli 3D TV-je Európába
Intel: új Core CPU-k HD filmletöltés és Blu-ray 3D támogatással

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .