Toshiba: a REGZA F1 sorozatú 3D TV-k Európának is

1. Oldal

Japánból származó információk szerint a Toshiba mindent megtesz azért, hogy Európába is elhozza REGZA F1 sorozatú LED háttérvilágítást alkalmazó 3D TV-it
A Toshiba ambiciózus célja, hogy piaci részesedésének növelése érdekében ebben a pénzügyi évben (áprilistól-márciusig) 15 millió készüléket értékesít világszerte a TV piacon. Ha ezt sikerül elérnie, akkor az 50%-os éves növekedést jelentene. Valamirevaló TV gyártónak pedig ma már muszáj 3D TV-t is kínálnia.

Toshiba REGZA F1.jpg
El is elkezdi a gyártó ebben a hónapban REGZA F1 3D TV-i forgalmazását Japánban, és a 117 és 140 centis (46 és 55 inch) képméretű modelleket az USA-ban is árusítják majd és a híre szerint eljutnak Európába is.

A dán Jacob Jensen design ház által tervezett egyszerű és tisztavonalú készülékek mindössze 29 mm vastagságúak. A TV-k LED háttérvilágítást használnak 240Hz-es képfrissítéssel, és a gyártó állítása szerint 2.000.000:1 dinamikus kontrasztarányt produkálnak. Emellett internetre csatlakozást, DLNA hálózati fájlátvitelt, négy HDMI bemenetet biztosítanak az újabb 3D TV-k, amelyekhez felvételkészítés céljából USB-s merevlemez is hozzáadható.

A Toshiba az energiafogyasztást is igyekszik minimalizálni, a 116 centis modell éves 160 kilowattóra teljesítményfelvétele az egyik legalacsonyabb a piacon lévő 3D készülékek között.

Hogy a Toshiba REGZA F1 TV-k mikor és mennyiért jelenhetnek meg Európában, azt még hivatalosan nem jelentették be.

Kapcsolódó linkek:

Toshiba BDX2100KE: új Blu-ray lejátszó
A Toshiba Regza Cell TV lesz a jövő TV-je?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .