A Blu-ray eladások Nyugat-Európában is tovább emelkednek

1. Oldal

A Media Control GfK International adatai szerint az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához képest 67,6%-kal nőtt a Blu-ray egységek és 3,8%-kal csökkent a DVD/Blu-ray egységek eladása Nyugat-Európában és Japánban.
Blu-ray Disc_150px.jpgA Media Control GfK International eladási pontokon gyűjtött adatai alapján az idei harmadik negyedévi DVD/Blu-ray egységek kiskereskedelmi eladása az előző negyedévhez képest 8,8%-kal emelkedett Nyugat-Európában és Japánban. A vezető piacok: Németország/Ausztria/Svájc, Svédország és az Egyesült Királyság.

A növekedés pozitív jelnek tekinthető a házi szórakoztató piac számára, és erős negyedik negyedévet sejtet, ami kiegyenlítheti az idei eddigi visszaesést. Az összesített harmadik negyedévi DVD/Blu-ray eladások ugyanis az előző évhez képest 3,8%-kal csökkent Nyugat-Európában és Japánban. A Blu-ray formátum viszont továbbra is kétszámjegyű növekedést mutat, az előző évhez viszonyítva 67,6%-os darabszám bővüléssel.

Kapcsolódó linkek:

Jövőre több mint 62,5 millió Blu-ray lejátszó kerül piacra
Steve Jobs szerint a Blu-ray-t legyőzi az internetes letöltés
Ismét megkétszereződött a Blu-ray Disc eladás egy év alatt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .