A Netflix jelentős bővülést tervez 2015-ben

1. Oldal

A Netflix szeptemberben terjesztette ki online videotéka szolgáltatását hat európai országra, és további még jelentősebb bővülést tervez 2015-ben, meg nem erősített híresztelések szerint Ausztráliában, valamint Dél-, Közép- és Kelet-Európában.
A Netflix szeptemberben Németországban, Franciaországban, Ausztriában, Svájcban, Belgiumban és Luxemburgban kezdte el streaming szolgáltatását. A cég még nem közölt előfizetői számokat az új régiókról, de azt mondja, hogy az elkötelezettség egy részükben „erősebb, mint bármely más piacon, ahol elindultunk”.

Netflix2.jpg
2015-ben a Netflix tovább bővülést tervez, ami David Wells a cég gazdasági vezetője szerint „valami hasonló nagyságú (lesz), mint ebben az évben, vagy esetleg egy kicsit nagyobb”. A Netflix arra számít, hogy az USA-n kívüli 600 millió szélessávú internet előfizető 10 százalékát megnyerheti előfizetőnek.

Wells utalt rá, hogy Ázsia nem része 2015-ös terveiknek. Híresztelések szerint viszont a Netflix készül az elindulásra Ausztráliában valamint több európai országban, mint Olaszország, Spanyolország, Magyarország, Lengyelország és Csehország. Mindezt azonban a cég még nem volt hajlandó megerősíteni. A Netflix jelenleg 53 millió előfizetővel rendelkezik világszerte, amivel a legnagyobb előfizetéses videószolgáltatás.

Kapcsolódó linkek:

Több európai országban is elkezd szolgáltatni a Netflix (Frissítve)
A Netflix 2014-ben kezdi a 4K tartalmak online terjesztését
A Netflix 4K Ultra HD online tartalomterjesztést tesztel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .