Aktív és passzív 3D vetítésre optimalizált Vutec vetítőernyők

1. Oldal

A Vutec Corporation új SilverStar 2D/3D-A és SilverStar 2D/3D-P vetítőernyői a 2D mellett a növekvő 3D vetítési igényeket is magas fényerővel, élénk színekkel, nagy kontraszttal és széles láthatósági tartománnyal elégítik ki.


Mind az aktív (aktív képzáró szemüveggel nézett) mind a passzív (passzív polarizált szemüveggel nézett) 3D vetítési technológia legtöbb problémája, hogy a 3D szemüveg a képzárás (képkioltás) vagy a polarizáció miatt akár 50%-kal is csökkenti a kép fényerejét. Ez hagyományos vetítőernyő alkalmazása esetén azt jelenti, hogy adott fényáramú vetítővel 3D-ben csak kisebb méretű kép vetíthető, illetve fontosabbá válik a vetítőhelyiség elsötétítése.

Vutec_SilverStar 2D-3D.jpg
A SilverStar vetítőernyők magas fénynyereségük révén visszapótolják a 3D szemüveg miatt elvesző fényt, így biztosítva a fényes, éles és élénk 3D képélményt. Az aktív képzáró szemüveges 3D vetítéshez optimalizált SilverStar 2D/3D-A új, szabadalmaztatott fém alapú technológiájának, a passzív képzáró szemüveges 3D vetítéshez használható SilverStar 2D/3D-P vetítőernyő pedig innovatív ezüst-alapú anyagának köszönheti kiemelkedő teljesítményét növelve a színtelítettséget emelve a kontrasztot kontrollált vagy kontrollálatlan megvilágítási környezetben egyaránt.

A SilverStar vetítőernyőkkel energia is megtakarítható. A projektor fényerőszintje csökkenthető, különösen 2D vetítése közben, így az takarékos üzemmódban üzemeltethető növelve a lámpa élettartamát is.

A SilverStar 2D/3D vetítőernyők szabványos méretekben és rendelésre egyedi igényeknek megfelelően készülnek sík vagy ívelt kivitelben Vision X és Vutec márkanevek alatt.

Kapcsolódó linkek:

A nagy kép nem álom
A maszkolható vetítővásznakról
Screen Research: új ívelt hangáteresztő vetítővásznak
Vetítés világosban a dnp Supernova Screen vetítővásznára
Vetítővászon és hang

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .