Amazon Luna: streaming játék a 2022-es Samsung TV-kre

Az Xbox, az NVIDIA GeForce NOW, a Google Stadia, az Utomik mellett már az Amazon Luna is elérhető az idei Samsung Smart TV-k és monitorok Gaming Hub (Játékközpont) felületén keresztül.


A Samsung Gaming Hub (Játékközpont) még csak a fontosabb országokban és csak a márka 2022-es készülékein érhető el. Az utóbbi oka, hogy a 2015 óta minden Samsung okos TV-n futó Tizen operációs rendszert nem frissíti a márka korábbi készülékein.

Amazon-Luna-Samsung-2022TV

A cég bejelentése szerint az Xbox, az NVIDIA GeForce NOW, a Google Stadia és az Utomik mellett már az Amazon streaming játékszolgáltatása, a Luna is elérhető a Samsung Smart TV-k és monitorok Gaming Hub (Játékközpont) felületén, de egyelőre még csak az USA-ban.

A több mint 250 Luna által kínált játékhoz csak előfizetésre és egy kompatibilis kontrollerre van szüksége, mint amilyen a Luna Controller vagy más Bluetooth kontrollerek.

Mike Lucero, a Samsung Gaming termékmenedzsment igazgatója nyilatkozata szerint: „Az Amazon Luna Samsung Gaming Hub-hoz való csatlakozásával minden eddiginél több választási lehetőséget kínálunk a játékosoknak, hogy belevethessék magukat az általuk kedvelt játékokba és újakat fedezzenek fel. A Samsung Gaming Hub egy mindent-egyben célpont játékokhoz és szórakozáshoz. Az Amazon Luna hozzáadásával több mint 1000 azonnal játszható játékot kínálunk a Samsung Smart TV-ken, így a Samsung Gaming Hub az első számú célpont a streaming játékhoz.”

A Luna már eddig is elérhető volt az Amazon Fire TV eszközökön, iOS, Android mobilkészülékeken, valamint PC-n és Mac-en is.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .