Samsung Gaming Hub (Játékközpont): elérhető a játék streaming platform

Június végével a Samsung Gaming Hub (Játékközpont) révén a márka 2022-es Smart TV-in már konzol nélkül is játszhatóak Xbox, Google Stadia, GeForce Now és Utomik streaming játékok, de még csak a fontosabb országokban.


A Samsung 2022-es okos TV-k megújult kezelőfelületén a Háttér és a Média melletti Gaming Hub (Játékközpont) fül – a márkakorábbi ígéretének megfelelően – június 30-tól már elérhető, de még csak a fontosabb régiókban.

Samsung Gaming Hub (Játékközpont)

A Samsung Gaming Hub bejelentéséből kiderül, hogy az összes szükséges funkciót – a játékok közötti böngészést is – tartalmazó játék streaming platform további hardver vagy letöltés nélkül is optimális játékélményt ígér. A kezelőfelület applikációival elérhető négy streaming játékszolgáltatás, az Xbox, az NVIDIA GeForce NOW, a Google Stadia és az Utomik mellé hamarosan csatlakozik az Amazon Luna is.

A Gaming Hub (Játékközpont) működéséhez frissíteni kell 2022-es Samsung Smart TV-t a 1302.5-ös firmware-verzióra, ami azonban egyelőre csak Brazília, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada, Korea, Németország, Olaszország és Spanyolország Samsung fiókkal rendelkező készüléktulajdonosai számára lehetséges. A játékhoz persze elő is kell fizetni a megfelelő streaming játékszolgáltatásra.

A játékhoz csak párosítani kell kompatibilis USB-s vagy Bluetooth játékkontrollereket (lásd az alábbi táblázatot) illetve fejhallgatójukat a Gaming Hub (Játékközpont) felületen.

A felhasználók ajánlásokat láthatnak a legújabb és legnépszerűbb játékokból. A platform integrálja a Spotify zene-, valamint a Twitch és a YouTube streaming szolgáltatásokat is, melyekhez játék közben is egyszerűen közvetlenül lehet csatlakozni. A játékosok friss játékhíreket kaphatnak, oktatóanyagokat tekinthetnek meg, lejátszhatják kedvenc zenéiket és podcastjaikat valamint a legjobban várt játékok előzeteseit is megtekinthetik, mindezt a Gaming Hub (Játékközpont) révén.

Samsung Gaming Hub (Játékközpont) által támogatott játékkontrollerek
  • Microsoft: Xbox Series X/S, Xbox One S, Xbox 360, Xbox Elite Wireless Series 2 és Xbox Adaptive
  • Sony: DualSense és DualShock 4
  • Google: Stadia
  • Amazon: Luna
  • Joytron: CYVOX DX
  • Logitech: F710, F510 , és F310
  • PowerA: MOGA XP5-X Plus
  • Nvidia: Shield

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .