Apple Music, Apple TV+ és Apple One: drágult az előfizetés

Október 25-től a streaming zeneszolgáltatás Apple Music kb. 20%-kal, a videoszolgáltatás Apple TV+ nem egészen 50%-kal kerül többe, az Apple Arcade játék ára viszont nem változik.


A 9TO5Mac cikke szerint az Apple világszerte emelte streaming zeneszolgáltatása az Apple Music és videoszolgáltatása az Apple TV+ valamint az ezeket együtt kínáló Apple One szolgáltatáscsomagja előfizetési díjait.

Apple TV+

Egy Apple szóvivő a díjemelést a következőkkel indokolta: „Az Apple Music, az Apple TV+ és az Apple One előfizetési díjai a mai naptól kezdve emelkednek. Az Apple Music díjváltozás oka a licencköltségek növekedése, így a művészek és a dalszerzők többet keresnek majd a zenéik bitfolyamáért. Emellett további olyan innovatív funkciókkal bővítjük, amelyek az Apple Musicot a világ legjobb zenehallgatási élményévé teszik. Az Apple TV+-t nagyon alacsony áron vezettük be, mert csak néhány sorozattal és filmmel kezdtünk. Három év elteltével az Apple TV+ a világ legkreatívabb mesélőitől származó, díjnyertes és széles körben elismert sorozatok, játékfilmek, dokumentumfilmek, valamint gyermek- és családi szórakoztató műsorok széles választékát kínálja.”

Apple Music, Apple TV+ és Apple One árváltozások
Apple Music

  • Diák: 899 Ft/hó (korábban 699 Ft/hó)
  • Egyéni: 1.790 Ft/hó (korábban 1.490 Ft/hó)
  • Családi (hat családtag korlátlanul): 2.790 Ft/hó (korábban 2.290 Ft/hó)
Apple TV+

  • 2.790 Ft/hó (korábban 1.890 Ft/hó)
  • Apple Music diák-előfizetéshez ingyenes
Apple One – csomagokban Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade és iCloud+ (50 GB egyéni / 200 GB családi)

  • Egyéni: 4.290 Ft/hó (korábban 3.350 Ft/hó)
  • Családi (öt családtaggal megosztva): 5.490 Ft/hó (korábban 4.450 Ft/hó)

Az Apple Arcade előfizetéses streaming játékszolgáltatás ára nem változott, az idehaza továbbra is havi 1.890 Ft-ba kerül.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .