Április 3-án nyilvánosan is elindul a Sky 3D

1. Oldal

A Sky 3D Európa első 3D TV csatornája hivatalosan április 3-án, szombaton az angol Premier League Manchester United – Chelsea rangadójának 3D élő közvetítésével indul, amelyet több mint ezer pubban illetve klubban láthat majd többszázezer szurkoló.
Az Egyesült Királyságban és Írországban már több mint ezer pub és klub szerződött a Sky 3D-re, ami azt jelenti, hogy már az indulástól többszázezer futballrajongó láthat majd élő 3D Premier League meccseket.

A pubok és klubok számára az LG szállítja a passzív 3D szemüveggel nézhető TV készülékeket. A 3D adás műsorai természetesen a sztereoszkópikus képeket szekvenciálisan megjelenítő TV-vel, és aktív 3D képzáró szemüveggel is nézhetőek lennének, de ez utóbbiak sokkal drágábbak, mint a pubokban majd kiosztásra kerülő passzív szemüvegek.

Sky_3D_pubban.jpg
Az említett mérkőzéseket csak a szerződő pubok és klubok látogatói láthatják majd 3D-ben. Ugyanakkor április 3-tól a nap bizonyos óráiban Sky 3D csatornán egy a legjobb különböző 3D műsorokból összeállított bemutatóprogramot sugároznak majd. Ezt a programot azok is láthatják majd, akik a Sky top csatornáinak és HD csomagjának előfizetői, és a cég reméli, hogy még ebben az évben filmeket, sport, dokumentum, szórakoztató és művészeti tárgyú műsorokat is kínálhat majd. 3D-ben, mindezt kezdetben ingyenesen.

A Sky 3D kompatibilis lesz a Sony, a Samsung, az LG és a Panasonic által már bejelentett 3D TV-kkel, amelyek közül néhányat már ebben a hónapban meg is lehet vásárolni a brit szigeteken.

Kapcsolódó linkek:

Áprilisban indul Európa első 3D TV csatornája a Sky 3D
A Sony és a FIFA bejelentése az első 3D focivébéről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .