Audyssey MultEQ-X: szoftveres szobakalibráció felsőfokon

Az Audyssey MultEQ-X PC-s szoftver a Denon és Marantz AV vevőerősítők MultEQ szobakiegyenlítő technológiájának rugalmasabb használatát biztosítja.


Az Audyssey MultEQ-X Windows PC-kre telepíthető szoftveralkalmazás a kompatibilis Denon és Marantz AV vevőerősítők szobakalibrálási paramétereinek finomhangolásához és a szobaakusztikára vonatkozó részletes információk megjelenítéséhez kínál rengeteg lehetőséget.

Audyssey MultEQ-X

Az új szoftver legfontosabb jellemzői és funkciói:

  • A kalibrációs paraméterek feletti nagyobb kontrol
  • Részletesebb információ a helyiség akusztikájáról

Audyssey MultEQ-X-1

  • Mélynyomó-szint beállítás lassú és szuperlassú időzítéssel

Audyssey MultEQ-X-2

  • Mérés az egyes csatornák részletes frekvencia-átviteleivel a helyiség egyszerű hangolásához
  • Fejlett célgörbe-tervező, ami egy „Cutoff Mode” (levágási mód) kezelőt is tartalmaz

Audyssey MultEQ-X-3

  • A célhangzás teljes kontrolja minden csatornához és minden „preset” beállításhoz
  • Az összes automatikusan detektált paraméter kézi felülbírálása

A MultEQ-X alkalmazás a Microsoft Store weboldalon 200 dollár (kb. 65.000 Ft) ellenében vehető meg, ami egy nem átruházható licencet jelent egy felhasználó egy adott AV vevőerősítőjének kalibrálására és a termék teljes élettartamára. Azok, akik a vásárlás előtt szívesen kipróbálnák a MultEQ-X egy ingyenes virtuális demó vevőerősítőn mutatja be az új funkciókat és beállításokat.

Az induláskor a szoftvert az összes Denon és Marantz AV vevőerősítő támogatja, amely kompatibilis az Audyssey MultEQ Editor mobilalkalmazással, bár egyes funkciók nem minden modellen támogatottak. A MultEQ-X ugyanakkor nem a mobilalkalmazás kiváltására szolgál, inkább a profi szakembereket és rajongókat célozza meg, akik nagyobb képernyőn szeretnék górcső alá venni akusztikai beállításaik részleteit.

Az Audyssey MultEQ-X szoftver a Microsoft Windows 10/11 64 bites verzióján fut (1809/Build 17763 vagy újabb verzión), de tervben van a jövőben a szélesebb körű támogatás.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .