Az összes Indiana Jones mozifilm megjelenik Blu-ray Disc-en

1. Oldal

Még az év végéig négylemezes teljes Indiana Jones Blu-ray kollekció jelenik meg, ami tartalmazza majd a régészprofesszor kalandjainak első három eddig Blu-ray lemezen még nem megjelent epizódját is.

Indiana_Jones.jpgA Paramount Home Media Distribution és a Lucasfilm Ltd. bejelentése szerint tehát valamikor még az év vége előtt – a pontos dátum még nem ismert – először lesz HD minőségben is látható a kalapos világjáró régész izgalmas kalandjainak mind a négy része: Az elveszett frigyláda fosztogatói (Raiders of the Lost Ark), Indiana Jones és a Végzet Temploma (Indiana Jones and the Temple of Doom), Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (Indiana Jones and the Last Crusade) Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)

A bejelentés szerint a kollekció lemezei „a lehető legmagasabb felbontású képet és hangot” biztosítják, és a Blu-ray doboz dokumentumrészleteket, interjúkat és néhány meglepetést is tartogat majd.

Talán a kellemes meglepetések közé tartozik az is, hogy Steven Spielberg ígérete szerint a filmek kulcselemeit eredeti formájukban hagyja meg, mert még a több mint 30 éve elkészült Az elveszett frigyláda fosztogatói eredeti kópiája is tökéletes minőségű, amiről nem kell eltávolítani semmit és nem kell számítógépes grafikával digitálisan korrigálni. Vagyis a Blu-ray változat teljesen olyan lesz, mint az 1981-es film.


Az Indiana Jones Blu-ray kollekció az Egyesült Államokban az Amazon-on 75 dollárért (kb. 16.500 Ft)

Kapcsolódó linkek:

Csillagok háborúja Blu-ray bónusz-előzetes iOS alkalmazáson
Az Avatar Blu-ray 3D a Fox miatt nem kapható még egy évig
Európában is előrendelhető a Csillagok háborúja Blu-ray
2012-ig a Panasonic az Avatar Blu-ray 3D jogtulajdonosa?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .