Csillagok háborúja Blu-ray bónusz-előzetes iOS alkalmazáson

1. Oldal

A „Star Wars Blu-ray: Early Access App” ízelítőt nyújt a szeptemberben megjelenő Csillagok háborúja teljes hatlemezes Blu-ray kiadás bónusz anyagából.
Mielőtt várhatóan szeptemberben polcokra kerül a Csillagok háborúja Blu-ray kollekciója, a rajongók bepillantást nyerhetnek annak több mint 40 órás bónusz anyagába a „Star Wars Blu-ray: Early Access App” segítségével. Az összes un. „iDevices” köztük az iPad és iPhone készülékek számára elérhető alkalmazás példákat mutat be, hogy miként fog kinézni a Blu-ray kollekció által kínált bónuszanyag. Ebben korábban sosem látott tartalmak is lesznek, amelyek a Lucasfilm archívumából származnak, mint festmények és koncepciós műalkotások, próba makettek és jelmeztervek, szereplőkkel és a stáb tagjaival készült interjúkkal kiegészítve, és még sok más.

Star_Wars_Blu-ray_iOS_App.jpg
A „Star Wars Blu-ray: Early Access App” csak iPad változata az iTunes Store-ból már ma ingyenesen letölthető az Egyesült Államokban. Augusztus 2-án már globálisan (Franciaországban, Németországban, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is minden iPad, iPhone, iTouch készüléken elérhető lesz az alkalmazás.

Kapcsolódó linkek:

Európában is előrendelhető a Csillagok háborúja Blu-ray
Hivatalos a Csillagok háborúja 2011-es Blu-ray megjelenése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .