2012-ig a Panasonic az Avatar Blu-ray 3D jogtulajdonosa?

1. Oldal

A Panasonic állítólag 2012 februárjáig kizárólagosan jogosult az Avatar Blu-ray 3D megjelentetésére, vagyis az elkövetkező egy évben csak a japán gyártó 3D AV termékeit megvásárlók juthatnak hozzá a sikerfilm 3D Blu-ray változatához.

AVATAR_Panasonic_Blu-ray3D.jpgAz AVZombie bloggere számára a Panasonic UK erősítette meg, hogy kizárólagos forgalmazási joga van a kasszasiker filmre 2012 februárjáig. A cég egész pontosan „megerősítette, a 3D termékekhez Avatar 3D Blu-ray ajándék akció 2012 februárjáig tart.”

Ez azt jelenti, hogy eddig az időpontig, csak a Panasonic termékek megvásárlását ösztönzi az Avatar Blu-ray 3D lemez, ami nem jó hír a többi 3D rajongó számára, akik konkurens 3D készülékeikkel szeretnék a filmet megnézni.

Sokan próbálják jó áron eladni a Panasonic készülékük mellé kapott Avatar Blu-ray 3D lemezt, amiért így még egy darabig az eBay-en 150 dollárt (kb. 31.000 Ft) is megadnak.

Kapcsolódó linkek:

Panasonic: Avatar Blu-ray 3D lemez 3D termékekhez
Avatar Blu-ray 3D csak egy vagy két éven belül?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .