Loewe: okos TV-ket távvezérlő alkalmazások iPad-re

1. Oldal

A Loewe prémium hálózati TV-ivel és más AV készülékeivel együttműködő új Apple iPad-en futtatható Assist Media és VideoNet alkalmazások multimédiás távkezelővé teszik a táblagépet.
A Loewe Assist Media alkalmazásával a felhasználó sokkal nagyobb funkcionalitást hozhat ki készülékéből, mint az ahhoz mellékelt távirányítóval. Az alkalmazás az iPad-et olyan interaktív érintőképernyős multimédiás távkezelővé teszi, ami többek között testre szabható irányítópultként használható.

Ezen elérhető a csatornák listája az összes éppen aktuális műsor világos megjelenítésével, és egy elektronikus műsorújság (EPG) is, ami részletes tájékoztatást nyújt a filmekről és TV programokról a Gracenote adatbázis jóvoltából. Az alkalmazás lehetővé teszi például, hogy a Loewe okos TV-k DR + beépített merevlemezére a „One Touch Recording” funkcióval gombnyomásra rögzíthessük a filmeket, TV adásokat.

Loewe_Assist_Media_VideoNet_apps.jpg
Az otthoni hálózatról vagy az internetről származó tartalmak hozzáférését biztosító Loewe MediaNet szolgáltatás be van építve a Loewe Assist Media alkalmazásba is, ami azt jelenti, hogy a MediaNet alkalmazásai az iPad segítségével is elérhetővé válnak.

A Loewe másik VideoNet elnevezésű alkalmazása egyszerű hozzáférést kínál a világon bárhol fellelhető online videókhoz, TV műsorokhoz, filmekhez. Ehhez a felhasználónak az érintőképernyő egyetlen érintésével csak meg kell adnia videós kedvenceit és a rendszeresen nézni kívánt anyagok bitfolyamai máris elérhetővé válnak vagy az iPad-en, vagy az alkalmazás „Send-To-TV” funkciójával a TV képernyőjén.

A Loewe Assist Media és VideoNet alkalmazások kompatibilisek az összes 81 centinél (32 inch) nagyobb képméretű internetelérésre képes Loewe LED TV készülékkel (a korábbi modellek ehhez egy szoftverfrissítést igényelnek).

A Loewe Assist Media és VideoNet alkalmazások már letölthetőek az iTunes AppStore-ról.

Kapcsolódó linkek:

BOSE szalon nyílt a Corvin Bevásárlóközpontban
Loewe: debütál az új 117 centis Art 46 LED 200 LCD TV
Loewe: TV-k hálózati műsormegosztó és okos TV funkciókkal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .