Az Xbox One és a PS4 is támogatják majd a Blu-ray 3D lejátszást

1. Oldal

A Microsoft bejelentése szerint az Xbox One az augusztusban érkező rendszerszoftver frissítéstől, a Sony PlayStation 4 pedig már a jövő heten megjelenő 1.75 firmware verziótól támogatják a Blu-ray 3D lemezek lejátszását.


Mint ismert, most még sem az Xbox One sem a PlayStation 4 nem támogatják a Blu-ray 3D lemezek lejátszását, de ez rövidesen megváltozik.

Xbox_One_PS4.jpg
A Microsoft augusztusban adja ki a következő jelentős frissítést az Xbox One játékkonzolhoz, ami többek között lehetővé teszi a Blu-ray 3D lemezek lejátszását is.

A Sony sem hagyhatta válasz nélkül a konkurens lépését, és bejelentette, hogy nem vár a PlayStation 4 konzol ugyancsak augusztusra datált 1.80-as verziójú átfogó multimédiás firmware frissítésének megjelenéséig, hanem már a jövő héten kiad egy 1.75-ös verziót, amivel lehetővé válik a Blu-ray 3D lemezek lejátszása. Az utóbbi frissítéssel – a Sony korábbi ígérete ellenére – a PS4 még feltehetően nem lesz DLNA kompatibilis, azaz hiányzik még a streaming lehetőség a helyi hálózaton át, és nincs még szó a 4K videók lejátszásáról sem.

Kapcsolódó linkek:

Kétszer annyi PS4 és Xbox One fogyott eddig, mint elődeikből
Az Xbox One és a PS4 sem játszik le Blu-ray 3D-t

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .