Denon DHT-S416: hangprojektor benne Chromecast zenei streaming

A Denon DHT-S416 a márka hangprojektorai közül elsőként kínál beépített Google Chromecast zenei streaming funkciót.


A Denon jelenlegi hangprojektorai, a DHT-S216 (75.000 Ft) és a DHT-S516H, DHT-S716H (220.000 Ft illetve 320.000 Ft) mellé érkezik a 2.1 csatornás DHT-S416, ami megfizethető középkategóriás termékként 329 € (kb. 120.000 Ft) áron kerül rövidesen forgalomba.

A Denon DHT-S416 a beépített Chromecast révén lehetővé teszi Wi-Fi kapcsolaton át Hi-Res Audio bitfolyamok megszólaltatását olyan zeneszolgáltatásokról, mint a Google Play Music, a YouTube Music, az Amazon Music HD, a Spotify, a Tidal, a Deezer, a Qobuz és mások. Ráadásul a hangprojektor vezérelhetővé válik a Google Assistant hangasszisztenssel, és további otthoni okos Chromecast képes hangszórókkal együtt a DHT-S416 a többszobás vezeték-nélküli hangrendszerének részévé is válhat a Google Home App használatával.

A DHT-S416 5,6 cm magasságával elfér a legtöbb modern tévé alatt. Karcsú kialakítása ellenére a hangprojektor két 32 x 112 mm-es teljes-sávú ovális hangszórót és két 25 mm-es nagy frekvenciás hangsugárzót tartalmaz. A csomag részét képező könnyen elhelyezhető vezeték-nélküli mélynyomó reflexnyílással rendelkező házába 165 mm-es hangszórót építenek.

A hangprojektor Dolby Digital 5.1 dekódolással az ilyen hangsávok szimulált térhangzásának előállítására is képes.

A DHT-S416 falra szerelhető, és telepítése néhány percet igényél csak. HDMI ARC és CEC támogatással a hangprojektor egy kábellel csatlakoztatható a TV-hez, és annak távirányítójával is vezérelhető. Ha a TV-nek még nincs HDMI ARC portja, akkor a DHT-S416 optikai bemenetet is kínál, valamint Bluetooth kapcsolaton át mobileszközökről, zenék, podcastok és más audiotartalmak is megszólaltathatóak.

A hangprojektor három Denon Dialogue Enhancer (dialógus javító) módot kínál az ideális beszédhangtisztaság eléréséhez, és mód van a párbeszéd felhangosítására is a teljes hangerőszint módosítása nélkül.

Három, a hallgatási követelményeknek megfelelő – Mozi, Zene és Éjszakai – hangfeldolgozási módot, és a surround feldolgozást kikapcsoló, a hangot eredeti állapotában megtartó Pure módot találunk a DHT-S416-ban.

A Denon DHT-S416 főbb jellemzői:
 • 2.1 kétutas hangprojektor vezeték-nélküli mélynyomóval
 • Dolby Digital 5.1 dekódolás: szimulált térhangzás megszólaltatásához
 • HDMI csatlakozó audió retúrcsatorna (ARC): tiszta hang a TV-hez csatlakozó egyetlen kábelen át, vezérlés a TV távirányítával
 • Beépített Google Chromecast: Hi-Res Audio zenei streaming Google Play Zene, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz és még sok más zeneszolgáltatásról Wi-Fi-n keresztül.
 • Alacsony profilú és falra szerelhető: 5,6 cm magasságával a DHT-S416H szinte bárhová elfér, és nem takarja el a TV alját.
 • Bluetooth zenei streaming: gyorsan és egyszerűen élvezhetöek a zenék Bluetooth kompatibilis okoseszközökről
 • Denon Dialogue Enhancer: javítja az összetett hangsávú filmek és tévéműsorok párbeszédeinek érthetőségét.
 • A Denon Pure Audio mód: a legtisztább állapotú hang érdekében kiküszöböli a surround jelfeldolgozást eltávolítva az audiojellemzők bármiféle módosítását.
 • Három előre beállított EQ hangmód: filmekhez, zenehallgatáshoz és éjszakai hallgatáshoz optimalizált EQ hangmódok.
 • Mellékelt HDMI és optikai kábel
 • 110 év innovációira épülő hangzás

A Denon DHT-S416 adatlapja

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .