Denon DHT-S516H és DHT-S716H: az új HEOS hangprojektorok

Az új Denon hangprojektorok közül a DHT-S516H AirPlay 2 támogatást kínál, a DHT-S716H az opcionális DSW-1H mélynyomóval és HEOS hangsugárzókkal 5.1-es hangrendszerré bővíthető.


A Denon két új hangprojektorral bővíti kínálatát, melyek továbbfejlesztett hangminőséget és csatlakoztatást kínálnak, köztük HDMI-t ARC-vel, beépített Bluetooth kapcsolatot, nagy-felbontású audiók támogatását, D osztályú erősítést és megújított DSP jelfeldolgozást.

A hangprojektorok a házimozi és zenei hangélmény megteremtéséhez egyaránt hozzájárulnak. Gyorsan és egyszerűen élvezhetőek velük a Hi-Res Audio tartalmat, mivel a DSD (2,8/5,6 MHz), a FLAC, a WAV, az ALAC (192 kHz/24 bit), az MP3, a WMA és az AAC fájlok lejátszása egyaránt támogatott mindkettőn.

A Denon saját vezeték-nélküli többszobás audioplatformja, a HEOS legújabb verziója is megtalálható mindkét hangprojektorban zenei streaming lehetőségét biztosítva Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton át a Denon és a Marantz más HEOS kompatibilis aktív hangszórói, hangprojektorai, AV vevőerősítői és más erősítői között. Az ezek közötti kapcsolatokat és a zenei streaming lehetőségeit egy mobilalkalmazás vezérli, amely elérést biztosít olyan zenei szolgáltatásokhoz, mint az Amazon Music, a Spotify (az ingyenes és a Premium verzióhoz is), a Deezer, a TIDAL, a TuneIn Internet Radio, a SoundCloud és mások. Ily módon otthon bárhol hallgatható a zene, akár ugyanazt a dalt megosztva minden eszközön, vagy akár minden szobában különféle zenéket megszólaltatva a hallgatók igényeinek megfelelően.

A hangprojektorok vezérlése tovább könnyíthető, mivel mind a Google Assistant mind az Amazon Alexa digitális hangvezérlő asszisztensek használata támogatott egy Amazon Echo vagy Google Home eszköz használatával.

A DHT-S516H csupán 7 cm-es profilmagasságával akár falra is szerelhető vagy a TV elé helyezhető, és nem takarja ki a TV alsó szélét. Az olcsóbb hangprojektor támogatja az Airplay 2 protokollt, optikai audió és 3,5 mm-es segédbemenetek is kínál. Működik benne az összetett hangsávok mindennél fontosabb beszédelemeit kiemelő Denon Dialogue Enhancer.

Mindkét hangprojektor támogatja a népszerű Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS surround formátumokat, a DHT-S716H pedig a tömörítetlen Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio formátumok dekódolását is.

HDMI csatlakozásuk az ARC mellett támogatja az Auto Low Latency Mode (ALLM) funkciót is egy kompatibilis TV-n élvezetesebb játékélményt biztosítva. A DHT-S716H a 4K Ultra HD és nagy dinamikatartományú HDR10 és Dolby Vision videókat is továbbítja HDCP 2.2 kompatibilis HDMI be- és kimenetei között.

Egy DSW-1H mélynyomót bevetve és a DHT S716H integrált HEOS rendszerét felhasználva 5.1-es surround hangrendszer alakítható ki, ha a hátsó csatornákhoz HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 vagy HEOS 7 hangsugárzók párosulnak. Maga a DSW-1H Wi-Fi kapcsolat felhasználásával könnyen párosítható a DHT-S716H-val, és két egyedi 13 centis (5,25”) hangszóróval és nagy teljesítményű D osztályú végfokkal javít a basszusok előállításán.

A Denon DHT-S516H 699 € (kb. 230.000 Ft), a DHT-S716H 899 € (kb. 295.000 Ft), a DSW-1H mélynyomó pedig 699 € (kb. 230.000 Ft) áron szeptembertől kerülnek forgalomba.

A Denon DHT-S516H főbb jellemzői:
  • Alacsony profilú és falra szerelhető: 7 cm magasságával a DHT-S516H a legtöbb helyre elfér, és nem takarja ki a TV alsó szélét vagy az távirányító érzékelőjét.
  • Támogatja a népszerű térhang formátumokat: Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS dekódolás a magával ragadó térhangzás élményéhez.
  • Denon Dialogue Enhancer: javítja a párbeszéd érthetőségét, ideális filmek és tévéműsorok összetett hangsávjához.
  • Könnyű csatlakoztatás: a felhasználók rendelkezésére áll HDMI audio-retúrcsatornával (ARC) Audio Return Channel, optikai digitális audiobemenet, beépített Bluetooth, AirPlay 2 és 3,5 mm-es segédbemenettel.
A Denon DHT-S716H főbb jellemzői:
  • Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio veszteségmentes térhangformátumok dekódolása.
  • A legújabb HD kompatibilitás: négy HDMI bemeneten át 4K Ultra HD továbbítás, HDCP 2.2, HDR, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio és Dolby Vision, valamint ARC támogatás biztosítják a legfrissebb tartalmak kezelését.
  • Opcionális 5.1-re bővítés: a DSW-1H vezeték-nélküli mélynyomót és surround HEOS hangsugárzókat hozzáadva 5.1-es hallgatási környezet hozható létre.
A Denon DSW-1H főbb jellemzői:
  • Mély basszusok: még erősebb basszust ad a Denon DHT-S716H hangprojektorhoz, hogy valóban teljes magával ragadó legyen az élmény.
  • Egyedi mélyhangszórók: Két egyedi 13 centis mélyhangszóró és a kifinomult nagy teljesítményű D osztályú erősítés együttműködése biztosítja a gazdag, dinamikus basszust.
  • Könnyű beüzemelés: a DSW-1H mélynyomót egyszerűen a fali aljzathoz csatlakoztatva, majd a DHT-S716H hangprojektorhoz Wi-Fi-n keresztül párosítva.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .