Denon Home Subwoofer: új vezeték-nélküli mélynyomó

Az új Denon Home Subwoofer a márka Home vezeték-nélküli hangsugárzóit és soundbar hangrendszerét kiegészítve kínál mély basszusokat zenéhez és házimozihoz.


Az új Denon Home Subwoofer vezeték-nélküli mélynyomó a Denon Home Sound Bar 550 és a Denon Home 150, 250, 350 vezeték-nélküli hangsugárzók kiegészítéseként a basszusok kiterjesztésére szolgál.

Denon-Home-Subwoofer

A 20 centis (8”) hangszóróval szerelt kompakt és stílusos Home Subwoofer a táphálózathoz csatlakoztatva WiFi kapcsolaton át és a beépített HEOS funkció által a Denon Home Sound Bar 550 soundbarral és két Denon Home hangsugárzóval társíthatva egy 5.1-es térhangzást megszólaltató hangrendszert alkot.

A mélynyomó a Denon Home vagy a HEOS széria mono- és sztereó hangszórórendszerek basszusainak kiterjesztésére is használható, a mélyhangok szintje, fázisa (0/180°) és az alul-áteresztő szűrés a HEOS applikáción keresztül állítható be. hogy a mélynyomó a szobai környezethez igazodjon. Ráadásul a Denon Home termékcsaládba integrált konfigurációkhoz a mélynyomó automatikusan alkalmazkodik.

Denon-Home-Subwoofer-5.1

A WiFi vagy vezetékes LAN kapcsolaton keresztül az Apple Airplay 2 protokoll révén vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül lehetséges a zenei streaming olyan zeneszolgáltatásokról, mint a Spotify, az Amazon Music HD, a Deezer és a Tidal, vagy az okostelefonon tárolt és lejátszott zenékből. Emellett USB tárolóról is lejátszhatóak akár 192 kHz/24 bites, valamint 2,8/5,6 MHz-es DSD Hi-Res Audio zenefájlok kihagyásmentesen.

A Denon Home termékek más HEOS kompatibilis termékekkel, például AV vevőerősítőkkel, HIFI rendszerekkel és soundbar hangrendszerekkel is párosíthatóak. Az ezekből felépülő többszobás hangrendszer minden helyiségben más-más zenét játszhat le, vagy az otthon összes HEOS eszközén ugyanazt a zene szólaltatható meg.

A Denon Home Subwoofer Európában 499 € (kb. 190.000 Ft) áron lesz kapható, idehaza április közepétől kerül forgalomba, de ára még nem ismert.

Denon-Home-Subwoofer-hátlap

 

A Denon Home Subwoofer főbb jellemzői:
 • 20 cm (8”) átmérőjű hangszóró
 • 33 cm széles x 37,3 cm magas x 33 mély; 12,5 kg
 • WiFi 2,4 és 5 GHz (IEEE 802.11b/g/n; 802.11a/n/ac)
 • Beépített HEOS
 • 230 V AC, 50/60 Hz
 • Gombok, jelzések:
  o  + / – hangerő
  o  Mute (Mute LED)
  o  CONNECT
  o  RESET
 • Csatlakozók:
  o  Aux audiobemenet (Mini Jack)
  o  USB Type A
  o  NETWORK (RJ45)

A Home Subwoofer adatlapja

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .