Dirac Live az Onkyo és Pioneer AV vevőerősítőkben

A Dirac Live szobakorrekciós technológia új partnerei az Onkyo, az Integra, a Pioneer és a Pioneer Elite révén szélesebb körben lesz elérhető.


A svéd Dirac digitális hangtechnikai cég a minőségi audió iránti növekvő fogyasztói igény szélesebb körű kielégítésére bejelentette együttműködését, melynek keretében az Onkyo, a Pioneer, a Pioneer Elite és az Integra márkák legújabb AV vevőerősítői megkapják a díjnyertes Dirac Live szobakorrekciós funkciót.

Onkyo-Pioneer-Dirac

A Dirac több mint 10 éve vezető a szobakorrekciós technológia terén a csúcskategóriás termékek piacán, és gyakorlatilag a prémium kategóriájú AV komponenseket gyártó márkák többségével együttműködik. Ezt alkalmazza például az Arcam, az Emotiva, a JBL Synthesis, a NAD, a Rotel és a StormAudio is. Az Onkyo, a Pioneer, a Pioneer Elite és az Integra márkák együttműködése révén pedig most sokak számára válik elérhetővé a Dirac Live, ami így a fejlesztő cég szerint több fogyasztó számára biztosít olyan házimozi hangélményt, ami korábban csak a drágább rendszerekben volt elérhető.

Erik Rudolphi, a Dirac Home & Pro Audio alelnöke szerint: „A mainstream fogyasztók minden korábbinál jobban igénylik a prémium hangzást. Az Onkyo, a Pioneer, a Pioneer Elite és az Integra felismerte, hogy a legmagasabb minőséget a Dirac Live-hoz hasonló kifinomult szobakorrekciós szoftverrel lehet elérni – amely jobban befolyásolja a hangminőséget, mint bármelyik Hi-Res audioformátum. Az iparág négy legikonikusabb márkájával együttműködve a Dirac bebizonyítja, hogy a világ legjobb szobakorrekciós szoftvere nem csak az audiofilek számára készült. Az mindenkié.”

A Dirac magyarázata szerint a hangrendszer saját teljesítményétől függetlenül a helyiség mérete, alakja, felületei, sőt még a bútorok is megváltoztathatják a hanghullámok terjedését, ami hangelszíneződéseket eredményez. A cég úgy gondolja, hogy a Dirac Live szobakorrekciós technológia – mely a szoba hangsugárzóit és akusztikáját elemezve szabadalmaztatott impulzusválasz-technológiával optimalizálja a hangminőséget – szükségtelenné teszi a drága akusztikai kezeléseket. Az eredmény a Dirac állítása szerint egy kiegyensúlyozottabb hangzás, nagyobb tisztaság, az ének és a zene jobb érthetősége, valamint pontosabb hangkép, melyek mindegyike kritikus a prémium házimozi hangélmény szempontjából.

A Dirac Live szobakorrekciós funkció már elérhető az új Onkyo TX-NR7100 és TZ-RZ50 valamint a Pioneer VSX-LX305 és VSX-LX505, valamint az új Integra DRX-5.4 és DRX-3.4 AV vevőerősítőkben.

Rolf Hawkins, a Premium Audio Company Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite és Integra termékekkel foglalkozó menedzsere úgy fogalmaz: „Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy hűséges ügyfeleink sokaságának azokat a hatalmas előnyöket kínálhatjuk, amelyeket a Dirac hoz az új AV vevőerősítőink kínálatába 2021 -ben. Az évtizedes nagy teljesítményű audio design, amiről az Onkyo, a Pioneer, a Pioneer Elite és az Integra híres, bármely házimozi térének előtérébe kerül a Dirac Live egyedülálló és iparágvezető szobakorrekciójának köszönhetően. Ennél jobb már nem is lehet.”

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .