Disney+: 2019 végén indul a streaming szolgáltatás az USA-ban

A Walt Disney Company saját streaming szolgáltatása Disney+ néven indul új Star Wars és Marvel sorozatokkal, de nem tudni mikor lesz elérhető Európában.


A korábban bejelentett szándékot és ígéreteket megerősítve a Disney közleményben tudatta, hogy saját közvetlenül fogyasztóknak szánt streaming szolgáltatásának elnevezése Disney isney ++ lesz, és 2019 végén indul az USA-ban.

A közlemény szól arról is, hogy a Lucasfilm dolgozik egy második Csillagok háborúja (Star Wars) élő akciósorozaton a Disney+ számára, amely jövőre kerül gyártásba. A sorozat a Diego Luna által alakított lázadó kém Cassian Andor kalandjait követni majd a lázadás formálódó éveiben, A Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet (Rogue One: A Star Wars Story) eseményei előtt. A Marvel Studios pedig egy olyan sorozatot készít, amely Thor féltestvére a bajkeverő istenség Loki figurájára épül, akit Tom Hiddlestont játszik.

A két új sorozat olyan egyéb filmekhez és sorozatokhoz csatlakozik, mint a Pixar féle Szörny Rt. (Monsters Inc) és a Disney Szerelmes hangjegyek (High School Musical), valamint a Star Wars univerzumban játszódó The Mandalorian sorozat. A Disney, a Pixar, a Marvel, a Lucasfilm és a National Geographic alkotásai mellett a streaming szolgáltatás kínálatában feltehetően ott lesznek a nemrég a Disney általi felvásárolt 21st Centuri fox tartalmai is, köztük olyan franchise-ok, mint az X-Men.

Az Amazon és a Netflix versenytársának szánt Disney+ mellett jövőre indul a WarnerMedia és állítólag az Apple streaming szolgáltatása is. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Disney+ globálisan illetve Európában mikor lesz elérhető, ahogy azt sem, hogy milyen TV platformokon működik majd, és kínál-e 4K HDR tartalmakat vagy Dolby Atmos hangot.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .