Egyszemélyes házi-mozi fülke a CEDIA Expón

1. Oldal

A múlthéten Londonban megrendezett CEDIA 2008 kiállítás egyik érdekessége volt az Ovei „házimozi gubó”, mely tulajdonképpen a saját luxus mozizás és játék végső megoldása.
A Lee McCormack által tervezett és a McLaren Applied Technologies mérnöki munkájával megépített Ovei „médiagubó” a nem klausztrofóbiás és nem szegény emberek nélkülözhetetlen játékszere lehet.

ovei.jpg
Az egész úgy néz ki, mint egy túlméretezett óratok, de az Ovei valójában egy egyszemélyes házimozi rendszer, amit hat éve fejlesztenek és a legújabb változatokat állították ki az idei londoni CEDIA-n. A kettő közül az egyikbe kormánykereket és pedálokat raktak kifejezetten játék céljára, a másikat filmnézésre rendezték be.

A szerkezet megalkotói szerint annak használója csak becsusszan a légkondicionált kapszulába és máris egy érintésvezérelt képernyőn keresztül kezelheti a házimozizás és/vagy a játék élményét, amit kiváló képminőség és térhatású hang szolgál.

Az egyedi megrendelésre a vevő igényeinek megfelelően kiépített Ovei „médiagubó” 50.000 fontba (kb. 14,8 millió Ft) kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .