Epson: új HD-ready vetítő igen kedvező áron

1. Oldal

Az Epson új 720p felbontású vetítőjét, az EH-TW420-at a számítógépes játékhoz és a házi-mozizáshoz nagyméretű vetített képre vágyóknak szánja.
Az IFA alkalmával bemutatott Epson EH-TW420 megfizethető és sokoldalú HD-ready vetítőnek ígérkezik, használata egyszerű és számos hasznos funkciót építettek bele. A gyártó 3LCD technológiája fényes képeket ígér pontos színvisszaadással és finom szürkeskála árnyalatokkal. A natív 1280x720p felbontás elegendő tévézéshez, sportközvetítések, filmek, fényképek nézéséhez, és videojátékokhoz, s ez is nagyfelbontás, nem csak a „Full HD”.

Epson-ehtw420.jpg
Az EH-TW420 2000 lumen fényereje elegendő ahhoz, hogy még nappali megvilágítás mellett is élvezhető legyen a kép, s bár kontrasztarányáról nem tett közzé adatot a gyártó, de átlagos szobai használathoz bizonyára elegendő. A különböző kép- és színbeállítási üzemmódok az adott alkalmazási körülményekhez illeszkednek, s közöttük van egy kifejezetten videojátékokhoz használatos is, mely a minimálisra csökkenti a vetített kép megjelenésének késleltetését.

A vetítő automatikus trapézkorrekciójával igen gyorsan képet varázsolhatunk a vászonra, mivel nincs szükség arra, hogy a kép geometriáját manuálisan állítgassuk. A beépített 7 wattos hangsugárzó s az azt meghajtó erősítő jó szolgálatot tehet, ha semmilyen más eszköz nem áll rendelkezésre a képhez tartozó hang megszólaltatására.

A készülék hátlapján HDMI, analóg RGB, S-Video, kompozit videobemenetek és hangbemenet található. Digitális fotók nagyképernyőre vetítésére szolgál az USB port és az SD kártyanyílás.

Az EH-TW420 vetítőre és a benne alkalmazott E-TORL lámpára egyaránt hároméves jótállást vállal a gyártó és talán már ebben a hónapban kapható lesz 800 euró (kb. 192.000 Ft) alatti áron.

Kapcsolódó link:

Epson: új teljes HD felbontású házi-mozi vetítők az IFA-n

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .