Formatervezési elismerések az LG DVS450H DVD lejátszónak

1. Oldal

Az LG Electronics DVS450H falra szerelhető DVD-lejátszója elnyerte a 2009-es iF, reddot, International Design Excellence (IDEA) és Good Design rangos nemzetközi formatervezés díjak mindegyikét.
Az LG a kezdetektől a formatervezésben és a technológiában elérhető legmagasabb nívót tűzte ki célul. A DVS450H ezt a célt testesíti meg. A kifinomult sík design a DVD lejátszó minden részletében tetten érhető. A síkban nyíló lemeztálca ajtaja a készülék előlapján a felhasználók kényelme fokozza, és az érintőgombok is a csillogó fekete előlapon kaptak helyet, így semmi sem töri meg a lejátszó letisztult formáját.

LG DVS450H.jpg
A DVS450H háromféleképpen helyezhető el: speciális keret segítségével hasonlóan egy síkpaneles TV-hez falra szerelhető, az asztalon egy talapzattal állítva vagy fektetve.

A DVS450H a CD és DVD lemezek mellett a DivX HD, MP3, WMA és JPEG médiafájlok lejátszására is alkalmas, és külső USB-eszközökről is képes erre. A szabványfelbontású DVD-Video-k 720p, 1080i vagy 1080p formátumra felkonvertálhatóak.

A díjnyertes DVD lejátszó Magyarországon is kapható 31.990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

Kapcsolódó linkek:

LG BD390: az egyik első DivX HD-t is kezelő Blu-ray lejátszó
LG LH7000: továbbra is elegáns, de karcsúbb az új Scarlet LCD TV
LG PS8000: új, teljes HD felbontású plazma TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .