HBO Max: 2020 tavaszán indul a Warner streaming szolgáltatása

A Netflix versenytársának szánt WarnerMedia HBO Max elnevezésű streaming szolgáltatáson minden ott lesz, amivel csak a médiakonglomerátum rendelkezik.


A WarnerMedia korábbi bejelentésével szemben tehát nem idén, hanem jövő tavasszal indul streaming szolgáltatása a HBO Max, ami „exkluzív eredeti műsorokkal (Max Originals) és a WarnerMedia szeretett márkákból és filmtárakból álló hatalmas portfóliójának legjavával lesz maximalizálva”.

A HBO Max tehát a HBO, a Warner Bros, a New Line, a DC Entertainment, a CNN, a TNT, a The CW, a Turner Classic Movies, a Cartoon Network és a jelenleg az AT&T valamint a WarnerMedia alá tartozó más produkciós stúdiók meglévő és új tartalmait kínálja majd.

Induláskor várhatóan 10.000 órányi tartalom szerepel majd a HBO Max kínálatában, köztük a Jóbarátok (Friends) mind a 236 epizódja – mely az év végével a Netflix észak-amerikai kínálatából visszakerül a WarnerMedia érdekeltségébe -, valamint a Kaliforniába jöttem. (The Fresh Prince of Bel-Air) és a Hazug csajok társasága. (Pretty Little Liars) című sorozatok. A HBO ikonikus alkotásai is ott lesznek, mint a Trónok harca (Game of Thrones) vagy Az alelnök (Veep), valamint tartalmak széles köre a Szezám utca (Sesame Street) gyermeksorozattól az olyan talk show-ig, mint a Full Frontal With Samantha Bee. Ezek mellett persze filmek sokasága a korábban említett filmstúdióktól. Továbbá lesznek új originális alkotások, mint például a Dűne remake Dune: The Sisterhood és az animációs Szörnyecskék (Gremlins) sorozat.

Egy korábbi Wall Street Journal hír szerint nem lesz olcsó a HBO Max. A 16-17 dolláros (kb. 4.600 – 4.900 Ft) valószínűsített havidíj drágább, mint a Netflix díja. A WarnerMedia még nem erősítette meg az árazás részleteit, ahogy azt sem, hogy az új szolgáltatás milyen platformokat támogat valamint milyen kép- és hangminőséget nyújt majd.

A bejelentés részeként a WarnerMedia megerősítette, hogy a HBO Max elindítását 2019 végéről 2020 tavaszára halasztja, és egyelőre nem tudni azt sem, hogy akkor már világszerte elérhető lesz-e.

https://youtu.be/LCS4CaZ9dwg

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .