Nem lesz olcsó a WarnerMedia streaming szolgáltatása

Az HBO, a Warner Bros. és a Cinemax filmjei és tévésorozatait kínáló WarnerMedia streaming szolgáltatása havi 16-17 dollárba (kb. 4.500 – 4.800 Ft) kerülhet majd.


A Time Warner egy évvel ezelőtti felvásárlásával az AT&T tulajdonába került a HBO, a Turner, a Warner Bros. és további más tartalomgyártók is. Az akvizíció jóváhagyása után létrejött WarnerMedia bejelentette, hogy 2019 végéig globális streaming szolgáltatást kíván indítani.

A The Wall Street Journal cikke szerint a HBO, a Warner Bros. és a Cinemax filmjeit és tévésorozatait kínáló szolgáltatás havi 16 – 17 dollárba (kb. 4.500 – 4.800 Ft) kerülhet majd. Ez majdnem annyi, mint a Netflix Ultra HD tartalmakat elérhetővé tevő „Premium” előfizetésének 16 $-os (Magyarországról most 3.990 Ft) havi díja, de drágább, mint a november 12-én induló Disney+ streaming szolgáltatása, ami havi 7 dollárba (kb. 2.000 Ft) kerül majd.

A cikk szerint a WarnerMedia szolgáltatása először „béta” formában indul később még ez év során, és csak jövő márciusban kezd el a teljes egészében  működni. A kép- és hangminőségről vagy arról, hogy milyen platformokon lesz nézhető az új szolgáltatás, nem szól a cikk.

A WarnerMedia tervezi, hogy valamikor 2020-ban hirdetésekkel támogatott csomaggal egészíti ki kínálatát, illetve egy prémium opcióval élő közvetítésekhez vagy sporteseményekhez.

A streaming szolgáltatások piacán tehát tovább élesedik a verseny. A WarnerMedia és a Disney+ mellett még idén elindul az Apple TV+, az NBCUniversal, és legalább egy streaming szolgáltatást tervez a Discovery is 2020-ban.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .