IFA 2007 hírek: bemutatkozott az első Philips LCD TV „Aurea” fényglóriával

1. Oldal

A Philips idei kiállításának leglátványosabb darabja az a 42PFL9900D LCD TV volt, melyet már a gyártó új, Aurea hangulatvilágító kerete övez, és a legkorszerűbb technológiák és újítások garantálják a kiváló kép és hangélményt.
A Philips Ambilight technológiájának következő szintjét képviseli az Aurea, mely egy aktív keret, ami állandóan változó, és a képernyőn megjelenő színekhez tökéletesen illeszkedő fénnyel veszi körül a képet, elmosódóan csillapuló fényglóriával kiterjesztve azt. Az aktív keret izgalmas látványélményt teremt, és a LED-ek által előállított, teljes színspektrumú fényeffektus intenzitása és „belemerülése” természetesen állítható.

Az Aurea fényrendszere igazán egyedi technológiai újítás, melynek fényforrását teljesítmény LED-ek (minden LED vörös/zöld/kék fényt állít elő) alkotják. Minden LED fénye két sugárra oszlik – az egyik előre irányulva az aktív keretet világítja meg, a másik a hátsó fényszórón keresztül enyhe fényt vetít a készülék mögötti falra.

AUREA.jpg
Az egyelőre csak 107 centis (42 inch) képátlóval kapható Aurea TV, a 42PFL9900D teljes HD felbontású LCD paneljén a gyártó saját, legújabb Perfect Pixel HD Engine képjavító és feldolgozó technológiája biztosítja a kiváló képminőséget. A 100 Hz Clear LCD képfrissítés az elmosódástól mentes képmozgást garantálja, a HD – Natural Motion pedig a bejövő képjelet analizálja és javítja fel, eltávolítva a mozgási bizonytalanságokat, éles és folyamatos mozgást állítva elő.

A készülék rejtett hangrendszere szervesen illeszkedik a formatervbe. A két csoportba rendezett 12-12 miniatűr hangmeghajtó előre sugároz, a két mély/közép hangszóró pedig a TV alján kapott helyet.

A három HDMI csatlakozó mellett két SCART és komponens (YPbPr) bemenetei, valamint egy USB portja is van az Aurea TV-nek.

Kapcsolódó linkek:

Philips: új CINEOS csúcskategóriás LCD TV-k
Philips: talonba kerül az LCD TV-k letapogató háttérvilágítása
Philips: új síkpaneles TV-k innovatív technológiákkal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .