IFA 2014: hírek új vetítőkről

1. Oldal

Szeptember 3-án az IFA 2014 kiállítást megelőző sajtótájékoztatókon a cégek bemutatják újdonságaikat, de már most napvilágot láttak híresztelések.
Az alábbiakban még meg nem erősített információkat gyűjtöttem össze az IFA 2014 kiállításon várhatóan bemutatásra kerülő új házi-mozi vetítőkről.

IFA_2014_logo.jpg
Az már biztos, hogy az Epson teljesen új házi-mozi vetítőket vonultat fel. Még 2014-ben megjelenik az új EH-TW6600 belépőszintű 3LCD vetítő lencseeltolással kedvező áron. Lesz egy új EH-TW9600 modell, amiről 6.000 € (kb. 1.880.000 Ft) körüli árán kívül egyelőre nem tudni még semmit. Az új EH-TW10000 csúcsmodell viszont új technológiák sokaságát kínálja majd. A 7.000 € (kb. 2,2 millió Ft) árú vetítő fényforrása nem lámpa, hanem egy foszforkereket megvilágító lézer lesz, a képet LCD-R azaz reflektív panelekkel állítja elő teljes HD felbontással, de a JVC e-shift technológiájához hasonlóan szimulált 4K pontossággal. Négy éve az Epson már bemutatott házi-mozi vetítőket új reflektív panelekkel, de ezek végül nem kerültek piacra.

A Sony az IFA 2014 kiállításon azt szeretné demonstrálni, hogy „a valódi házimozi élmény közelebb van, mint gondolnánk”. A márka idén már bejelentette a Sony VPL-GTZ1 4K ultrarövid távolságú lézer fényforrású vetítőt, és már árulja a kedvezőbb árú VPL-HW40ES 3D házi-mozi projektort. Ezek feltehetően ott lesznek Berlinben.

Kapcsolódó linkek:

Sony VPL-GTZ1: 4K ultrarövid távolságú lézer fényforrású vetítő
Sony VPL-HW40ES: az új kedvező árú 3D házi-mozi vetítő
Epson: új csúcsminőségű házi-mozi vetítők új reflektív panellel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .