Sony VPL-GTZ1: 4K ultrarövid távolságú lézer fényforrású vetítő

1. Oldal

Az üzleti célú felhasználásra tervezett VPL-GTZ1 vetítő a Sony projektor technológiájának legjavát, a 4K SXRD képmodulátorokat, egy lézer-foszfor fényforrást és az ultrarövid távolságú vetítés lehetőségét ötvözi.


A CES 2014-en bemutatott technológiákat felhasználva a VPL-GTZ1 a képalkotáshoz a Sony bevált 4K SXRD képmodulátorait és egy a VPL-FHZ55-ben is alkalmazott lézer-foszfor fényforrást kombinál. Az eredmény 2.000 lumen fényáramot és kiváló képminőséget ígér. Az új projektort a vetítőfelülettől kb. 18 centiméterre elhelyezve 373 centis (147 inch), nulla távolságból, azaz közvetlenül a mellé téve 168 centis (66 inch) képátlójú 17:9 képarányú, 4.096 x 2.160 pixel felbontású képeket vetít.

Sony_VPL-GTZ1.jpg
A VPL-GTZ1 stílusos „blend-in” designja szinte bármely helyiségbe és installációs környezetbe jól illeszkedik, és alacsony zajszintű ventilátora csendes működést biztosít. A vetítő a mennyezeten vagy a padlón is elhelyezhető és működtethető, de akár hátulról vetítésre is használható.

A Sony más lézerfényforrású vetítőihez hasonlóan, a VPL-GTZ1 várhatóan 20.000 órányi karbantartásmentes működést biztosít lámpacsere nélkül.

A Sony VPL-GTZ1 a tervek szerint idén ősztől lesz elérhető, de ára még nem ismert.

HTMLON
HTMLOFF
Kapcsolódó linkek:

Sony VPL-HW40ES: az új kedvező árú 3D házi-mozi vetítő
A Sony HD pico projektor modult fejleszt
Sony: 4K rövid vetítési távolságú projektor a CES 2014-en
Sony VPL-VW1100ES: a megújult 4K csúcs házi-mozivetítő
Sony VPL-HW55ES: új Full HD 3D házi-mozi vetítő
Sony VPL-VW500ES: új 4K házi-mozi vetítő a választékban
Sony VPL-FHZ55: rövidesen kapható lézerfényforrású vetítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .